Nesze!szer

Tegyünk rendet! - Bobbi újévi tanácsai

2012. január 11.

  

 

A héten írtunk már a Bobbi Brown újdonságokról, de most emitt van néhány okosság az éve elejére a hölgytől.

Mindenekelőtt, fogd meg a nesszeszeredet és borítsd ki az asztalodra. Amennyiben a piperéid között nincs rend, akkor ne csodálkozz azon, ha a bőröd is rendetlenkedik. Szortírozz! Ne tárolj semmit hosszan, mert a végén többet ártasz majd vele, mint gondolnád. A krémeknek ellenőrizd a minőségét és nézd meg, hogy mikor jár le a szavatosságuk. (Ha nem lenne rajtuk dátum, akkor szaglászd meg és, ha fura, avas szagot érzel, akkor azonnal szabadulj meg tőlük!) Azokat a termékeket sem kéne már használnod, amelyeknek már elhagytad a kupakját... Ki tudja, hogy mennyi baci telepedett már meg rajtuk! Ha végeztél, cipzárt be és nézzük Bobbi Brown vadonatúj hidratáló krémeit. A téli hideg igazán próbára teszi az arcbőrödet. Száraznak és élettelennek érzed a pofidat? Hidd el, ez teljesen természetes! Próbáld ki az Extra Repair Moisturising balzsamot és meglásd milyen kellemes lesz majd, ahogy kondícionálja a bőrt.

 

De nem minden esetben kell egyből mindenféle krémekhez fordulnod... Elegendő vizet iszol naponta? Mert a víznél nincs jobb és olcsóbb hidratáló trükk. Napi 8-10 pohár belőle és szervezeted máris méregtelenít. A hibátlan bőrért alapoznod is kell, amihez most Bobbi Brown Extra Repair Foundation alapozóját ajánljuk. Ügyelj arra, hogy mindig az arcod színével megegyező árnyalatú alapozót válassz! Nem kell félni a maszk-szerű hatástól, ezek az alapozók természetesen fednek, ráadásul hosszan tartanak. Ha a szemed alatti sötét karikákon már az alapozó sem segít, akkor próbáld ki a kettős BB Correctort és Creamy Concealert, amelynek barackos színe könnyedén befedi a karikákat. Tudjátok, a Mammut, a West End és Váci utcai Douglas üzleteiben keressétek. Bobbi pedig boldog újévet kíván mindenkinek!

 

 

Bobbi Brown Extra Repair Moisturizing balzsam 25 800 Ft

Bobbi Brown Creamy Concealer 7100 Ft

Bobbi Brown Extra Repair Foundation alapozó 12 300 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr233538132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása