Nesze!szer

Mese, mese lányka...

2012. január 07.

 

 

Esti mese helyett, mutatnánk a kanadai modell, Heather Marks kirándulását Disneyland-be. Jellegzetesen babás a lány arca, tehát testhezálló volt ez a szerep, amit kitaláltak számára. Az apropó a fránszia Disneyland (Eurodisey helyesen, köszönet egyik kedvenc kommentelőnknek chipanddale74-nek a felvilágosításért!) huszadik születésnapja volt. Az Elle fotósorozatában a szőkeség partnere Mickey egér és a társai voltak, akiket David Burton kapott lencsevégre. A képeken olyan tervezők ruhái köszönnek vissza, mint Stella McCartney, Yves Saint Laurent és Emilio Pucci. A leányzó tincseit Jean-luc Amarin igazgatta, a sminkjét pedig Tiina Roivainen készítette el. És ha már Franciaországban járunk... Hallottatok már a A párizsi mumusról? Ez egy francia animációs rajzfilm, amely egy gigantikus éneklő bolhának a történetéről szól. szól. Aki szereti a kicsinyt gyermeteg, dalolós meséket, az január 26-tól csücsüljön a mozikba és bámészkodjon, meg bolhászkodjon...

Nesze!Dia

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr163526710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.01.08. 11:48:45

Disneyland-nek az eredeti Anaheim-i vidámparkot hívják. A világ többi ilyen létesítménye Disney World. Kivéve a párizsi, amit Eurodisney-nek neveznek.
süti beállítások módosítása