Nesze!szer

Viszlát 2011 - helló 2012!

2011. december 31.

 

 

 

Nem volt mindenkinek a legkönnyebb év 2011, ezt azért leszögezhetjük. Ezért, ha eddig még nem csináltál értékelést, nosza. Ne vigyünk át olyan dolgokat a következőbe, amelyeket már nem szeretnénk! Lelki munkára fel!

Ülj le, kapcsold ki a tévét, telefont és hangolódj magadra. Égethetsz gyertyát, füstölőt, betehetsz valami szép, meditatív zenét, vagy amit szeretsz. Vegyél elő három fehér papírt. Az első lapra kezd el leírni, milyen is volt számodra 2011. Milyen akadályokat kaptál, hogyan oldottad meg azokat, milyen emberekkel találkozotál. A pozitív eseményekre is koncentrálj, amelyek örömmel töltöttek el. Melyik szituációban érezted legjobban magad, mert ez sok mindennek a kulcsa lehet. Ha munkát keresel például, akkor így megtudhatod, mi is a szíved vágya igazán. Vesd le most az álarcokat, legyél teljesen őszinte magaddal, magadhoz. Írd fel akár azt is, ha egy koncert nagyon feltöltött, vagy egy jó beszélgetés egy ismeretlennel. Legyél hálás azokért a dolgokért, amelyekkel találkoztál ebben az évedben, hiszen minden a te fejlődésedet szolgálta. Nézd meg, honnan hová jutottál lelkileg, mert most már olyan gyorsan haladunk, hogy nagyon büszkék lehetünk magunkra. Köszönd meg ezt az évedet!

A következő papírlapot osszad fel kis csíkokra vagy fecnikre. Ezekre írd fel azokat a dolgokat, amelyeket már nem akarsz átvinni a következő évedbe. Akár helyzeteket, ismerősöket is listázhatsz, amelyek már nem szolgálnak téged. Sokan hosszú évekig hurcolnak sérelmeket magukban teljesen feleslegesen, csak felismerni kéne a rossz mintákat és megszabadulni tőlük. Ne legyél szívbajos, írj fel szépen mindent, amit már nyűgnek érzel. Gyújts meg egy gyertyát és szépen egyenként égesd el ezeket a papírokat. Köszönd meg, hogy életed részei voltak eddig, de 2012-be már nem szeretnéd vinni őket. Érezni fogod, hogy megkönnyebbülsz!

És jöhet a harmadik lap! Most tervezd meg a jövő évedet. Szoktál fogadalmakat tenni? Akkor jöhet. De olyat, amit képes is vagy betartani! Nyugodtan dolgozzál, nagyon színes képet is festhetsz arról, mire vágysz az új esztendőben. Minden, amit leírsz, azzal elindulsz a teremtés útján. Érezhetsz közben sugallatokat bizonyos emberekkel kapcsolatban, lehet, hogy ők nagyobb szerepet kapnak majd az életedben. Ha segítségre van szükséged esetleg munkával kapcsolatban, írd meg, milyen segítségre vágysz. Ha nem látod az utadat rendesen, kérjed azt, mutassák meg neked, kapjál egyértelműbb jeleket. Lásd úgy az egészet, mint a filmet. A te filmedet. Kérd és megadatik! Írd le az egészet, majd köszönd meg, hogy ilyen nyugodtan tudtál dolgozni a jövődön. Elfújhatod a füstölőt, vagy gyertyát, hajtsd össze a papírt és tedd el valami jó helyre. Már úgy fogja érezni a lelked, el is indultál a megvalósítás útján. Egy év múlva pedig csodálkozva látod majd, mennyi mindent valóra is váltottál mindebből.

Boldog, teremtő évet!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr603508643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása