Nesze!szer

Trendi kötött fogás

2011. december 01.

 

 

Van egy pulcsi. Legalább tíz éve. Ott bent a szekrényben lakik, de ilyenkor ősszel-télen gyakran előkerül. És a fonala még mindig ugyanúgy tart, mint ánnó, pedig egy deka Taftot sem fújtunk rá. Süel a márkája. Imádjuk. Ezért is örültünk, hogy nemrégiben megismerkedhettünk újra ezzel a branddel. Mondtuk is nagyon, hogy ez is de szép, meg ez is. Nem tudtunk betelni a sok kötött csudisággal. Mert igazság szerint a kardigánok és a pulcsik a gyengéink. Nem hiszünk abban az oltári nagy hülyeségben, hogy a kötött növeszt, mert ez csak ízlés és józan ész kérdése, elég valószínű, hogy teltebb időszakban nem veszünk tört fehér ruhát fel. De vissza erre a magyar márkákra, a Süelre. Kötve hisszük, hogy nem találnál a választékukban valamit magadnak, mert annyi szín és forma van! Sima fekete kardigántól a ravaszan elvágott tégla színűig, gyönyörű erős zöldig találsz mindent nyárra és télre is. A fonalak nagyon változatosak, van 100 % pamut kollekció is. Az Arénában van egy pop-up store üzletük most, megéri betérni. Ha ügyes vagy, még egy MAC-es sminkelést és fotózást is nyerhetsz tőlük! A teendőd a következő: küldj egy egész alakos fotót magadról holnapig az info@suel.hu-ra. Itt megtörténik a kiválasztás, majd a szerencsések nem csak profi fotót és kifestést kapnak, hanem levásárolható Süel kupont is. És ha kedved lenne még újabb játékhoz majd később a Süellel, lájkold ez a postot. Nem akarunk kötözködni, csak kíváncsiak vagyunk...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr13428415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoria Principal 2011.12.02. 17:21:43

Megnéztem a honlapjukat. Borzalmas. Technikailag és esztétikailag sem XXI. századi. A Hírek rovatban írja, hogy hol lehet vásárolni online, katasztrófa, egybeírva több URL is, az első egy zéró tartalmú oldalra mutat. Ezt a két képet nem tudom honnan lőtted, de közük nincs a honlaphoz. Melyik az igaz? Az ott, vagy ez a két kép itt? Mert az itteni képek alapján szívesen vennék, az ottani (plusz a modellek, ok, nem lehet mindenki VS modell, de frizura, smink, mindegy) képek alapján nem. Ha ismered őket, kérlek beszélj velük, mert a honlap alapján nincs bizalmam hozzájuk.
süti beállítások módosítása