Nesze!szer

Angelina fia filmezni fog?

2011. augusztus 13.

 

Évekkel ezelőtt egy kolléganőnk ezt mondta: erre a Maddox gyerekre figyelni kell, ez még komoly pernahajder lesz! Úgy tűnik, a próféta szólt belőle aznap és nem a Panadol, amit a fejfájására bevett. Minap jött is a hír, hogy a tíz esztendős Jolie-Pitt csemete egy akcióhőst alakít rögvest egy hollywoodi moziban. A filmet jövőre kezdik forgatni, és hát apuka cégénél, a Plan B-nél készül majd. Úgy látszik, megdőlni látszik a teória, miszerint igen fontos, hová születik az ember. Az is számottevő lehet, hová vagy hol fogadják örökbe. Maddox állítólag imádja a képregényeket és ez alapján készül a mozi. Kérdés, ha újra felénk járnak, akkor a Jóban Rosszban is érdekli-e majd, avagy a Barátok közt? Tudjuk, komoly országimázs kérdések ezek.

Egyébként cool a srác, nem? Na jó, mutatunk még egy kora gyermekkorában készült képet, mert szeretjük és kész. Ja, és itt egy beszámoló a filmes kárrier indulásáról.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr263151171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása