Nesze!szer

Bepúdereznéd a szemedet?

2011. június 07.

 

Ezen a hisztisen viharos nyáron azt gondoltuk, akkor most tényleg vágjunk bele valami újba a festészetben. Így közelebbi kapcsolatba kerültünk a Max Factor idei újításával - Max Colour Effect Dip-in szemhéjpúder a törzskönyvezett neve. Ahogy kedvenc barátnőnk mondaná, lényeg a lényeg: itt ugye nem egy palettáról kell levennünk a színt és felraknunk, hanem a szivacsos applikátor és festék egy helyen laknak, egy tubusban, vagy mi ez. Elég praktikás. Igaz, mi azt tapasztaltuk, így annyira nem tudod, hogy mekkora adagot raktál rá, de egész szépen lehet dolgozni vele. Okosság, hogy nem hagyod el a táskádban cipelés közben a festék alkatrészeit, mi palettánál jártunk már így. (Nem eshet ki a 7-es buszon zötykölődés közben.) Mondjuk ez magában rejti azt is, hogy nem tudod, mikor fogy ki belőle a szín, de csak feltűnik, ha nem lesz türkizes a tekinteted. Szép színt ad a szemhéjadnak ez a szemhéjpúder, szerethető. Viszont a legjobb, ha kihúzod az applikátort és picit leütögeted, hogy egyenletes legyen a fedés rajtad. Bennünket a lila és a bronz árnyalat is meggyőzött. Azt az érzést adja, amikor dolgozol vele, mintha olyan nagyon profi lennél már a sminkelésben. Szóval mi lájkoljuk ezt, de oda kell figyelni a használatánál!

Max Factor Max Colour Effect Dip-in szemhéjpúder - 1300 Ft-tól

 

Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr142963859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iamcsicsi 2011.06.25. 15:03:05

Ilyen az Oriflame-nél már évek óta van. Nekem is van egy türkizkék meg egy fekete. Én nagyon szeretem, kényelmes és tényleg könnyű használni... Azt viszont tényleg nem látni, hogy mennyi fogyott belőle.
süti beállítások módosítása