Nesze!szer

Hyaluronsav már a lábnak is!

2011. május 04.


Ez az igazán kemény! A kozmetikai szerek az arcunkról már lecsúsztak a lábunkra is. A Scholl ugyanis nyáron küldi a boltokba új termékét, amely 2 in 1 bőrkeményedés elleni szett. Első körben ez egy puhító, hyaluronsavat tartalmazó gél, amely hidratálja és áztatás nélkül lazítja fel a a csúnya dolgokat, amelyért leginkább a tűsarok a felelős. Áztatás, minek? - ha emlékeztek még erre a mondatra. Majd jön a görgős fej, melynek segítségével felvihetjük ezt a speckó gélt a megkeményedett bőrre, jól előkészítve azt a könnyebb eltávolításra. A repedt sarok már kiment a divatból elég régen...

Scholl 2 in 1 Bőrkeményedés elleni szett - 1990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr912877771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisvi 2011.05.05. 22:24:11

Az árából inkább egy pedikűröst javaslok, sokkal hasznosabb és nem sokkal kerül többe és legalább profi munkát végez. Azt gondolom, hogy nagy általánosságban olyan venne ilyet, aki nem ért a pedikűrhöz (aki csinálja magának, annak már megvannak a bevált megoldásai és nincs erre szüksége) és csak arra jó, hogy (akár évekre) szétbarmolja a bőrét.
süti beállítások módosítása