Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel! 20.

2011. március 06.
 
 
A figyelem ereje
 
Ezen a héten az egyik legfontosabb smink-kellékről írok. Megveheted a legtrendibb színeket, lehet sminkeseket meghazudtoló méretű a neszeszered, de hiába bármilyen márkás termék, ha nem figyelsz oda arra, amit csinálsz. Ez alapszabály. Azt mondom hát, fókuszálj! 
Általában mindenkinek kapkodósak a reggelek, de ha már az arcodra szánsz 10-15 percet a készülődésből, legyél is ott. Agyban, elsősorban. Felejtsd el erre az időre azokat a gondolatokat, miszerint „elkésem”, „a pasim ma sem hozta ágyba a kávémat”, „hű mekkora combom lett a télen”, „minek hív az anyám már reggel hétkor”… zárd ki azokat a gondolatokat, amik eltéríthetnek téged attól, hogy remekművet alkothass. Hidd el, nem (csak) attól lesz egy smink szép, hogy csillog-villog, öt színben pompázik… Sokkal inkább számít az, hogy ha épp a szemedet kontúrozod, kövesd a figyelmeddel a szemed vonalát és ne az arcod különböző hibáira tévedjen a tekinteted, mert akkor garantáltan elcsúszik a ceruzavonal. Ugyanígy járj el a pirosító felvitelénél is: ha üdeséget szeretnél adni arcodnak, arra a területre dolgozz, ahol természet adta módon is kipirulnál. A rózsaszín pírt már nem az arccsontra dolgozzuk, messze járunk már a 80-as évektől. De, ha napsütötte hatást akarsz elérni, az arcpírod vagy bronzosítód legjobb helye az arccsontodon van – ahol a nap is megsütné. Mindig a természet adta dolgokból induljunk ki!
Szánd ezt a hetet arra, hogy megfigyeled magadat mikor nem figyelsz. Muris, ugye? 
A fejlődés ott kezdődik, ha képes vagy meglátni, mi az, amiben hibázol.
 
Nesze!Detti
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr802716900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása