Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Asztrológia iránytű a hétvégédhez

2011. február 18.
 
 
2011. február 18-20.
 
Féktelen buli vagy tán egy új szerelem? Esetleg otthoni spa? Mi vár rád?
 
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Igazán hódító, vadászó hétvégére számíthatsz, amelyhez bőven akadnak majd partnerek. Habár talán épp az igazit keresed, és a mostani időszak túl hektikus ahhoz, hogy megtaláld, vagy csak észrevedd, ha Ő az utadba kerül, jelenleg a rövidtávú romantikához ígérhetünk kellemes élményeket. Klassz lehet ez még akkor is, ha nem ezekből íródnak majd szerelmi életed naplójában a több oldalas sztorik. Mivel mégse mindegy, hogy a kisugárzásodon kívül a külsőd milyen üzenetet közvetít, azt javasoljuk, hogy a gyors, “magamra kapok valamit” megoldás helyett a stílusosság mellett tedd le a voksot.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
A mókuskerékszerű, tennivalókban talán túl gazdag hétköznapok után az lenne a legjobb, ha kapnál egy másfajta ingerbevitelt. Elképzelhető, hogy azt érzed, hogy nincs kedved kimozdulni, de a monotonitást megtörve utólag az érzed majd, hogy jó buli volt. A hangsúly azon van, hogy változtatss irányt, és fejben is próbálj elszakadni a munkahelyi dolgoktól! A cél új energiák szerzése. Ha nem valami közösségi sportot választassz, amitől estére már csak az ágyig lesz erőd elvonszolni magad, akkor öltözz nőiess nőnek – fiúk esetében maszkulin jelzőkre gondoltunk…, bár mindez szabadon választható, és rúgd ki a szórakozóhely falát a barátokkal!
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Általános Ikrek érzés most az, hogy blokkolva vagy, nem úgy, nem annyira és nem oda tartasz, ahová szerinted tartanod kellene. Nos, az égben ennek is megvan az oka, de mi lenne, ha ahelyett, hogy folyton máshol képzeled el magad, ott lennél, ahol épp vagy?! Legyen ez egy olyan hétvége, amikor azt teszed, ami épp előtted van, és miközben valamiben benne vagy, és fejben nem valami mást csinálsz. A "jelenlét" intenzitása és a magadat a dolgoknak való átadás képessége ugyanis segít átlendülni, újabb lendületet hoz számodra, hidd el!
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Bizonyos értelemben a tenyerén hordoz az élet. Ha hajlandó vagy emberek közé menni, akkor olyan találkozásaid lehetnek, amelyek a szívednek is jót tesznek, az egódnak is, de még akár a karriered szempontjából is hasznosak lehetnek a jövőben. A Rákok helyében mi kimozdulnánk, és mindenre nyitottan keresnénk a lehetőségeket. Sok dolgod amúgy nincs, csak légy nyitott. A külsődet illetően légy eredeti, ne akarj belesimulni a tömegbe!
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Hozzád igazán méltó módon egy francia síparadicsomban képzellek el, esetleg Olaszország jöhet még szóba… Valami nagyon aktív, nagyon kirobbanó program az, ami a feszített tempót és a hatalmas elvárásokat ellensúlyozza. Ha tehát nem síléccel a lábadon találnak ezek a sorok, akkor itthon találj ki valamilyen erőfeszítő programot, mert energiáid kiegyensúlyozásához ez most elengedhetetlen. Mozgás, mozgás!
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
A jövő és annak lehetőségei tulajdonképpen már itt vannak a jelenben, ezt nem árt tudnod. Módod lesz arra, hogy változtass mindazon, amin szeretnél. Vonatkozik ez a magánéletedre is, amihez azt kell tenned, hogy nyitottabbá válsz a külvilág felé. Szánj időt arra, hogy formába hozod magad lelkileg és testileg egyaránt, és az estét nem otthon, hanem házon kívül töltöd. Szívesen mondanánk azt is, hogy magadon kívül, de ne rohanjunk annyira előre. Legyen az, hogy elmész vacsorázni, borozgatni az ismerősökkel, és ha bulizni hívnak, akkor igent mondasz. Hidd el, nagyszerű lesz!
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
Szép vagy, szép vagy, szebb a napnál! Hihetetlen energiáid vannak, tele vagy szép és pozitív reményekkel, és ez úgy körülleng téged, aminek a hatása alól nehéz szabadulni. Persze kérdés, hogy ki akarna nem a közeledben lenni, veled szórakozni…! Mindösszesen arra figyelj, hogy a nagy másokra hatásban ne olyanokkal kerülj testközeli kapcsolatba, akik már elköteleződtek mások felé, mert ebből viszont kellemetlen és fájdalmas percek születhetnek. 
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Új ajtók nyílnak, merőben más hatások érhetnek, mint az elmúlt hetekben. Ez annyit jelent, hogy ha szingli vagy, és ezzel nem vagy kibékülve, akkor jó esélyeid vannak. A “merőben más…” magába foglalja annak a lehetőségét is, hogy egy olyan személyre nézel majd más szemmel, akit ismersz ugyan, de eddig távolinak tűnt, és eszedbe se jutott, hogy ti ketten közelebb kerülhettek egymáshoz. Ne zárjuk hát ki annak a lehetőségét, hogy igencsak megleped a közös ismerősöket. Stílus gyanánt bármit is mondanánk, az ösztöneid most sem csalnak.
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Benne is vagy, meg nem is. Az egyik pillanatban jó érzéssel tölt el, aztán hirtelen kétségeid támadnak. Részed van benne, mégis hiányzik valami. Nagyjából ennyire homályos és nehezen megfogható mindaz, ami benned kavarog. Lazításra bíztatnánk, de nem biztos, hogy jól viseled, ha magadra maradsz a vélt vagy valós érzéseiddel és gondolataiddal. Önmagad csapdája vagy, így ha van valaki, akinek munkaterápiát javaslunk a hétvégére, az te vagy. Persze a nagy Ő így nem ezen a hétvégén jön és tagad el téged, de szerintünk nem is ez a legjobb pár nap erre. Estére baráti vacsorát és mozizást javaslunk. 
 
Bak
December 22 – Január 20.
Love is in the air… Ami nem újdonság, mert az utóbbi időszakban is így volt ez, de nagyjából mostanra váltál befogadóvá. Nem lenne nagy meglepetés tehát, ha áramütésszerű felismerésekre jutnál egy-egy találkozást követően. Ennek érdekében érdemesolyan helyre menned, ahol rajtad kívül mások is keresnek valakit, ergo erre a hétvégére kötelezővé tesszük neked a bulizást. A ruhaválasztást illetően ne annyira praktikus, mint inkább csajos és könnyed legyél!
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Picit fenékkel mész előre, ami a nosztalgikus hangulatodnak köszönhető. Jól is van ez így, mert képtelenség folyton zsizsegni. Vágyhatsz valakire, aki a múltad szereplője volt. Érezheted azt, hogy szívesen újrakezdenéd valakivel, akivel korábban nem ment túl jól. Elképzelhető, hogy mindez az ábrándozás szintjén marad, de ha lehetőséged van rá, akkor a tettek mezejére is léphetsz. Amennyiben utóbbi áll fenn, úgy menjetek el olyan helyekre, amiket mindketten szerettetek, legyen az egy szórakozóhely, vagy étterem, netán egy bár. A közös szép emlékek visszahozása ugyanis eldöntheti, akarjátok-e ezt igazán… 
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Meglehetősen duális élményekben lehet részük a Halaknak. Lesznek olyanok, akik nem tudnak és nem akarnak elszakadni a párjuktól, és legszívesebben velük együtt, vagy inkább azok mellényzsebében töltenék ezeket a napokat. A másik csoport azonban úgy érzi majd magát, mint akik nem találják a helyüket és nem találják az utat a többiek felé, pedig vágynak másokkal együtt lenni. Felfogható ez a belső munka periódusaként is, ugyanakkor ne állj ellen az esetleges baráti meghívásoknak, de fogadd el, hogy inaktív résztvevője leszel a programnak – ami ettől még kellemesen megélhető.
 

 

Nesze!Kékbarna

kekbarna@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr192671384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása