Nesze!szer

Mit üzen a Tarot a hétre?

2011. február 07.
 
 


BAK - Ki mondta, hogy mindig nyerned kell? Most ne aggódj azon, hogy ezt a csatád elveszíted, mert ebből is tanulnod kell valamit. Gondold át az egészet, és legközelebb sikerrel jársz!
VÍZÖNTŐ - 
Ezen a héten ne akarj utazni! Külföldre semmiképpen, de hosszabb itthoni útra se gondolj. Ha teheted az üzleti utakat is ütemezd át a következő hétre!
HALAK - Kicsit rendezned kell a belső összhangodat. Próbálj többet aludni, és ne mérgelődj felesleges dolgokon. Ezek csak elviszik az energiádat, és vergődés lesz a vége. 
KOS - 
Tölts több időt a családtagjaiddal. Ha a szüleid távol élnek tőled, hétvégén próbáld meglátogatni őket. Ez a hét a családdal kapcsolatos dolgok lerendezésének kedvez. Ne legyenek benned olyan kérdések, amikre megkaphatod otthon a választ...
BIKA - 
Ez a hét kedvez mindenféle munkával kapcsolatos tárgyalásnak. A szerződés, amit most kötsz, sikert hoz, és most anyagilag is várható egy kis fellendülés. 
IKREK - 
Bár így is sokan vesznek körül, de ezen a héten újabb emberek kerülnek a látószögedbe, újabb barátságok köttetnek. Munkakapcsolatoknak is kedvez ez az időszak, légy nyitott az új energiákkal szemben!
RÁK - 
Kellemesen indul a hét, de péntek- szombat körül már meglehetősen elfáradhatsz. Próbáld beosztani az idődet, és ne akarj mindenkinek megfelelni. Az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben!
OROSZLÁN -
Az oroszlánok számára is kedvez az anyagi ügyeknek ez a hét. A megbeszéléseken sziporkázhatsz, és a főnökeid is észreveszik, hogy több van benned annál, mint amit eddig gondoltak rólad.
SZŰZ - 
Jól érzed, hogy nem ragyog úgy a fényed, mint általában! Most ne spórolj ezen, menj el egy szépségszalonba, fodrászhoz, kozmetikushoz, és tégy valamit azért, hogy a nőiességed újra a régi legyen!
MÉRLEG - 
Egy régi kedves ismerős felbukkanása várható ezekben a napokban. Mindenképpen pozitív hatással lesz rád a találkozás, ne siess, tölts egy kis időt vele. Üljetek le egy kávéra, vagy kólára valahol, és kapcsolj ki közben minden mást, csak rá figyelj!
SKORPIÓ - 
Ez a hét nem kedvez a lakberendezésnek, az átalakításoknak, és a szépítgetéseknek. Most ne vedd még célba a bútorboltot, előbb tervezd meg, hogy mit hova szeretnél pakolni, nehogy később szembesülj a ténnyel, hogy feleslegesen vásároltál!
NYILAS -
 Amíg lehet, használd ki a szép időt! Sétálj a napsütésben, és figyeld az emberek arcát! Még az is megeshet, hogy valaki visszamosolyog rád... Flörtök, kalandok várhatók a hét második felében, ne állj ellen!
 


Zoltán Tamás

+3630 555 7931           

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr472645078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása