Nesze!szer

Mit üzen a Tarot a hétre?

2011. január 31.

 


BAK - A hét második felében feszültség várható a családban, próbáld higgadt fejjel kezelni a konfliktusokat! Ha belemész a harcba, könnyen magad ellen fordíthatod azokat, akiket szeretsz!
VÍZÖNTŐ - 
Ideje lenne átgondolni a párkapcsolati félelmeidet! Lehet egyedül is élni, de sokkal könnyebb, ha van melletted valaki. Lehet, hogy túl magasra tetted a lécet, és senki sem tudja átugrani?
HALAK - A sok munka ne menjen a párkapcsolatod rovására, keresd meg a középutat. Talán észre sem veszed, de kezdhet kihűlni az a nagy szerelem, amiről azt hitted, hogy örökké tart... Beszélgessetek többet a kedveseddel!
KOS - 
Ne hagyd magad befolyásolni! Jó irányban indultál el, a terveid sikert hoznak, ha nem engeded másoknak, hogy lebeszéljenek róla!
BIKA - 
Figyelj oda az egészségedre, ne hanyagold el az esedékes vizsgálatokat, és a közlekedésben is légy figyelmesebb! Semmi sem lehet fontosabb annál, hogy jól érezd magad a testedben. Ha fogyókúrán gondolkodsz, a hét végén belekezdhetsz, de legyen hozzá kitartásod!
IKREK - 
Kikapcsolódásra lenne szükséged, próbálj lazítani! A világ nem áll meg, ha kicsit pihensz! Tölts több időt a barátaiddal, szervezzetek közös programokat, menjetek moziba, vagy kiállításra. Most muszáj lenne kicsit megnyomnod a PAUSE gombot!
RÁK - 
Ez a hét már lényegesen jobban alakul, mint az előző, de még szükség lesz a türelmedre. Nem szabad most feladnod, amit elkezdtél, azt be is kell fejezned!
OROSZLÁN - 
Makacsságnak nyögés a vége! Ideje lenne átgondolni az elveidet, és felfogni, hogy nem történhet minden úgy, ahogy azt te szeretnéd. Kis megalkuvásokkal hamarosan beköszönthet a régen várt szerelem is!
SZŰZ - 
Több mozgásra van szükséged, és a hideg ellenére próbálj több időt tölteni a levegőn is! Nem szerencsés, ha bezárod magad a négy fal közé, mert így a gondolataid is nyomasztóvá válhatnak. A hét végén kellemes meglepetésben lehet részed, ami mosolyt csal az arcodra!
MÉRLEG - 
Feleslegesen aggódsz a párkapcsolatodon. Aki menni akar, azt el kell engedni, de ha úgy érzed, hogy van még bennetek szeretet egymás iránt, akkor ne rontsd el azzal, hogy folyton agyalsz a problémákon. Sodródj az érzelmekkel!
SKORPIÓ - 
Már érezheted, hogy csupa új dolog van kialakulóban körülötted, de ne félj ezektől, légy bátor. Ezek az energiák jót tesznek majd neked, engedd, hogy megtörténjen, ami rád vár. Szükséged van most a változásokra.
NYILAS -
 Nagyon erős tud lenni a hited, ezért semmi okod nincs az aggodalomra. Bízz magadban, és ezt az akadályt is könnyedén átugorhatod. Fontos, hogy ülj le kicsit, és gondold át, mit tanulhatsz ebből a helyzetből!


Zoltán Tamás

+3630 555 7934 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr292628041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása