Nesze!szer

Menstruáció? Volt, nincs!

2010. december 08.
Menstruáció? Volt, nincs!
 
Már annyira környezettudatosak lehetünk, hogy a nehéz napjainkat sem adjuk át a kukáknak - ha akarjuk.
Se egy tampon, se egy betét, semmi. Mert itt a megoldás, az intimtölcsér! Pici kis edényke a hüvelybe, amely felfogja a véres valóságot.

Ez egy ilyen belső ágytál variáció leginkább. Szerintünk. Szerintetek? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr962501513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muster Mark 2010.12.08. 16:46:34

Hát én pasi vagyok... de szerintem ha nő volnék, a gyomrom forogna a gondolatra.

A tampon, az egyszer használatos és el kell tűnnie. És igen, 2g tömörített vatta helyett inkább vegyél eggyel kevesebb nejlonszatyrot.

Nagyon hülye módja ez a grimbuszkodásnak.

mostmar_kicsit_unom 2010.12.08. 16:50:46

én már olvastam róla korábban. akkor meggyőző volt, és sokkal egészségesebb mint a tampon, meg a betét. ugyanis a használatával elkerülhető a toxikus sokk (amit a tampon előidézhet), és nem kell vérben tocsogni egész nap és éjszaka (ami a betét belejárója).
elképzelni nehezen képzelem el, hogy milyen lenne használni... furcsa, na.
de ha egyszer tényleg jó, és kényelmes, egészséges, stb. akkor miért ne.

Amazon77 2010.12.08. 17:02:52

En speciel hasznalom is nehany honapja. A kezdeti fenntartasaimat legyozte a hasznalat egyszerusege ( igenyelt nemi gyakorlast ugyan ). Azon tul, hogy egeszsegesebb, mint a tampon, nekem a kornyezet-kimeletessege is fontos volt. Csak pozitivan tudok rola nyilatkozni.

radiris 2010.12.08. 17:13:10

Hát őszinte leszek: én mindjárt elhányom magam.

És most nem gyertek azzal, hogy a menstruáció természetese. Tudom, hogy természetes (egy hónappal ezelkőtt például még örülni is tudtam neki, amikor a barátnőmnek mégis megjött), de könyörgöm, a szarás is természetes, mégsincs tele fekáliával a reklámpiac.

Mérnork 2010.12.08. 17:17:01

@radiris: Te amúgy férfi vagy? Vagy inkább csak egy finnyás kölyök? ;-)

kvadrillio 2010.12.08. 17:20:49

és, ha picit irritálja, ne törődjön vele, legfeljebb hajlamosabb lesz a rákra, hüvelygombára....ami lehet, hogy gyógyítható lesz.......

Dr. Bélus___ 2010.12.08. 17:29:21

Miért nem igazi p*nán demonstrálják? :D

yeti-ufo hibrid 2010.12.08. 18:11:23

"Ezt megint egy kretén pasi találta ki, mert nő nem lehet ekkora idióta"
16 éves lányom minden egyes szavával mélységesen egyetértek.
Ez egy überkreténség.
Egyrészt a hüvely természetes formája kurvára nem ilyen, és alapértelmezésben a szélessége sem. Azért, mert belefér a kukettó, még nem jelenti azt, hogy a hüvely egy fix eternitcső, vazze.
Másrészt a mensi a nők 80%-nak kurvára kellemetlen. És most nem csak a görcsökre gondolok, hanem a leírhatatlan rossz érzületre, amik olyankor azon a környéken vannak. Már a tampon is tud baromi kellemetlen lenni, pusztán a léte miatt, nem kell, hogy nyomjon, vagy ilyesmi. És akkor egy ekkora lóbaszó kávéscsészét akarnak betolatni az ember lányával?
Sőt, hordatni non-stop kb 100 órán keresztül??? Mintha egy buttpluggal bedugaszolva kellene élni.
Ki volt az a kretén, perverz Mengele, aki ezt kitalálta????

Cipikus 2010.12.09. 10:23:49

@radiris: En meg toled hanyom el magam...Szerinted az a ragacsos ize ami beloled jon az gusztusosabb?? Fogadok, hogy meg el is varod, hogy a baratnod lenyleje joizuen! Pfujj!

MariaMelinda 2010.12.09. 15:40:39

@yeti-ufo hibrid hozzászólására válaszolnék - a hangnemét nem kommentálom:

Ez a - magyarul Intimtölcsér - nagyon sok nőnek könnyíti meg az életét, többek közt az enyémet is - már hónapok óta, és végtelenül hálás vagyok elsősorban a Hölgynek, aki behozta Magyarországra, másodsorban Su Hardy-nak, aki behozta Európába (Részletek itt: www.intimtolcser.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=214&Itemid=560)

Ha valaki veszi a fáradságot, és elolvassa a magyar web-oldalt, akkor megtudhatja, hogy ez a kis tölcsér 7 cm hosszú, és két méret van belőle, 100% orvosi szilikonból készült, hogy illeszkedjen a hüvely falához.

A 100 óra nem állja meg a helyét, de a 8 igen, és ezt csak azt tudja értékelni, aki egész nap egyik megbeszélésről a másikra rohan, és ha mosdóba is megy, a betét/tampon cérnájának látványa nem emlékezteti arra folyton, hogy azokat a bizonyos nehéz napjait éli - ez a másik oka, amiért nem adnám semmiért.

A tampon kellemetlenségét említetted, javaslom, olvass utána, hogy miből készül, hogy fehérítik, és hogy mit használnak a fehérítéshez, és akkor megtudod, miért kellemetlen - én kifejezetten károsnak nevezném.

Aki már eljutott oda, hogy a környezetre is gondol, az támogatja a Mooncup-ot, mert tudja, hogy az a sokk betér és tampon nem bomlik le, és komoly károkat okoz.

Hogy az intimtölcsér 10 évig használható az is egy fontos dolog, és van egy videó, amelyben megnézheted, hogy mennyit spórolsz ezzel.

Valaki említette a cserét - ezt a terméket intelligens emberek promotálják, akik minden eshetőségre gondoltak. Van kis vödör hozzá, fertőtlenítő kendő, tabletta, kéz tisztító/fertőtlenítő, és cseréje bárhol megoldható higiénikusan, és diszkréten.

Ódákat tudnék még zengeni, de nem tudom, mi itt a karakter limit.

VrgSziszi 2010.12.09. 17:53:58

De örülök, hogy vannak máshogy gondolkodók is!!! Olyanik akik törődnek a saját egészségük mellett a környezetük megóvásával is.
Mert nem csak arrol szól a tudatos ember élete, hogy döngetem a mellemet a szelektíven gyűjtött hulladékom felett, hanem arrol is, hogy mennyi szeméttől kímélem meg környezetemet. Én mint gyakorló anyuka lányaimnak az eldobható pelus helyett a moshatót vettem. És amikor véletlenül megtaláltam a fenti bemutató videót a másik weblapon arra gondoltam miért is ne tennék én is valamit a kevesebb szemétért. Némi tanulási időszak után sokkal könnyebben kezelem a helyzetet mint ahogy a fenti hozzászólók elképesztő leleményességgel találnak ki különböző fikciókat a használatra. Sokkal egyszerübb a használata mint ahogy azt képzelik!! Ám mért nem próbálják ki???? Hogy lehet valamit úgy elutasítani, hogy semmit sem tudunk róla? Kérek mindenkit, inkább olvassa el az ajánlott linket, mielőtt elhamarkodott véleményt mond, pláne ilyen stílusban (nem beszélve a férfiak hozzászólásáról).

yeti-ufo hibrid 2010.12.09. 23:20:59

Látom, szépen összegyűlt a PR-csapat. :D
Hát "lányok", akkor csak dugdossatok magatokba feles kupicákat, mit bánom én.
De ne nézzétek hülyének a népet.
Nem szereti.
süti beállítások módosítása