Nesze!szer

No shopping!

2010. november 26.
 
 

 
Ma van a Ne vásárolj semmit! nap. Ezt már évek óta meghirdetik nálunk és azért pénteken, mert ilyenkor szórjuk össze és vissza a pénzt leginkább hazánkban. Te mennyi kacatot, felesleges dolgot cipelsz haza az otthonodba? 
Ilyenkor illik kicsit magunkba nézni, hisz tudatos és ésszerű költekezéssel nemcsak magunknak teszünk jót, környezetünknek is. Ezért ma mi is csak otthoni tippeket ajánlunk a blogon. Mert sok kicsi, sokra megy. És esetleg amit ma elköltenél, azt tedd félre és támogass egy alapítványt, beteg kicsik kórházi ellátását vagy egy anyaotthont! Adjál, ne kiadjál!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr122474287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hopp-hopp 2010.11.29. 18:19:26

nahh jóóó - szívecském - akkor ennek a blognak értelme nincsen úgy ahogy van - az egész!!!

görög zitával ne vásároljunk semmit!
ma ne vásároljunk semmit! stb.

mert jó volna ha magadba néznél és ráeszmélnél - wawawawa- holnap ennek a kétszeresét fogom kiba@ni valami haszontalan kencére.

álszent - képmutató világ, de bár van aki pirosítót kenjen rá!
süti beállítások módosítása