Logo Pic
Raáb Szilvia 2024. október 01.

Madeira körút 2024. november

Fedezd fel Madeira varázslatát – november 16-23. között!

Képzeld el, ahogy az Atlanti-óceán közepén sétálsz, buja zöld hegyek között, a madarak dalát hallgatva! Madeira, az "örök tavasz szigete", idén novemberben téged is vár egy felejthetetlen élményre. Miért pont most? Mert ekkor a sziget igazán nyugodt arcát mutatja: kellemes, napos idő és kevesebb turista, így tényleg minden pillanatot kiélvezhetsz!

141.png

Miért érdemes Madeira-ra látogatni?

1. Természeti csodák:
Madeira híres lenyűgöző természeti szépségeiről. A sziget egyik legkiemelkedőbb látványossága a Laurisilva, a sziget eredeti babérerdője, amely az UNESCO Világörökség része. Emellett számos lélegzetelállító kilátópont, mint például a Cabo Girão, Európa egyik legmagasabb tengeri sziklájának üvegkilátója, lenyűgöző panorámát kínál az óceánra.

2. Gazdag kultúra és hagyományok:
Madeira gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. Funchal, a sziget fővárosa, elegáns koloniális épületeiről, bájos utcáiról és virágzó piacairól híres. Itt található a híres Sé katedrális és a Monte Palace Tropikus Kert, ahol egzotikus növények és művészi alkotások keverednek a természetes tájjal. A helyi konyha, a híres madeira bor és a szigeten rendezett tradicionális fesztiválok mind-mind hozzájárulnak a sziget egyedi hangulatához.

3. Tökéletes kikapcsolódás és aktív pihenés:
Madeira ideális úti cél mindazok számára, akik egyszerre vágynak aktív kikapcsolódásra és pihentető nyaralásra. A sziget túraútvonalai, mint például a levadák mentén vezető ösvények, festői tájakkal és vízesésekkel várják a kirándulókat. Ugyanakkor a sziget strandjai és luxus szállodái tökéletes helyet kínálnak a pihenéshez és a feltöltődéshez.

porto-moniz-swimming-pools-madeira5e871f9929ca7.jpg

Látnivalók, amiket kár lenne kihagyni

  • Funchal: A sziget nyüzsgő fővárosa tele van élettel! Történelmi épületek, virágzó botanikus kertek és izgalmas piacok várnak, ahol felfedezheted a helyi finomságokat. Sétálj a macskaköves utcákon, és próbáld ki egy hagyományos étterem ínycsiklandó fogásait!

  • Ponta de São Lourenço: Ha szereted a vad tájakat, ezt imádni fogod! Lenyűgöző sziklás partok, kristálytiszta víz és végtelen kék horizont. Tökéletes hely egy kis túrázáshoz és fotózáshoz!

  • Levada túrák: A sziget híres levadái mesebeli ösvényekkel és lélegzetelállító kilátással ajándékoznak meg. Garantáltan felfrissülsz, ahogy végigsétálsz a buja völgyek és hegyek között.

  • Cabo Girão: Európa egyik legmagasabb tengerparti sziklájáról elképesztő panoráma tárul eléd. Az üvegpadlós kilátóból a lábad alatt terül el az óceán – izgalom és nyugalom egy helyen!

levada2.png

Madeira körút 2024

A szigeten töltött egy hét során a luxus és a kényelem találkozása várja Önt a csodálatos 4 csillagos Madeira Panoramico szállodában. A hotel Funchal központjához közel, egy nyugodt, domboldali elhelyezkedéssel büszkélkedhet, ami páratlan kilátást biztosít az óceánra és a végtelen horizont látványára. Beltéri és kültéri medencék, valamint egy fényűző wellnessrészleg gondoskodik róla, hogy minden igényét kielégítse.

És ne feledd, Madeira nemcsak a táj miatt híres, hanem a gasztronómiája is világhírű. Friss tengeri finomságok, helyi borok és a híres madeirai desszertek csak rád várnak!

Ne maradj le erről az életre szóló kalandról! November 16-23. között tarts velünk Madeirára, és fedezd fel ezt a varázslatos szigetet. Foglald le a helyed most, és élvezd a legjobb árakat és feltételeket!

tobbogan4.png

Miért válassza a ViaSale Travelt?

A ViaSale Travel több mint 20 éves tapasztalatával a Kanári-szigetekre és Madeirára specializálódott, biztosítva, hogy minden utazás felejthetetlen élmény legyen. Madeirán tapasztalt, magyar nyelvű idegenvezetőnk, Éva, gondoskodik róla, hogy Ön a lehető legjobban kihasználja az itt töltött időt. Képzett csapatunk minden részletet megszervez, így Önnek csak élveznie kell a nyaralást.

IDE kattintva bővebben olvashatsz a Madeirai körútról!

Foglald le a helyedet IDE kattintva!

 

ViaSale Travel, a Kanári-szigetek és Madeira specialistája

Vissza a címlapra
Madeira - Az örök tavasz szigete
Legjobban pörgő posztok
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 2 nap
Az Iron Maiden duplázik Budapesten
sunthatneversets • 6 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Minden idők 20 legjobb háborús filmje
Baracus őrmester • 8 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 4 nap
Cikkek a címlapról
Brutálisan őszinte abban, hogy nincs menekvés - A légy (1986)
Hú, jó régóta készülök arra, hogy egyszer csak eljön a pillanat, amikor végre írhatok erről a filmről. És hát keresve sem találhatnék neki jobb helyet, mint a halloween-i időszakot. Ugyanis, ha emlékszel, horror hónapot hirdettem a múlt pénteken, ami a következő tematika szerint épül majd fel: első…
Küzdelem az Északnyugati átjáróért
Hazánkban az Északnyugati átjáró mindig megmaradt valamilyen misztikus, homályos jelentőségű dolognak, mely után - a felfedezések "Szent Gráljaként" - évszázadokig küzdöttek a jellemzően angolszász hajósok, hogy aztán teljesen más módon és más formában találjanak rá, mint amire sokáig számítottak. A…
>