Van sütnivalód? Nekem lett.
Képzeljétek, a Street Kitchen főhadiszállásán jártam, merthogy meghívtak. Eddig nem igazán történt még ilyen, pedig érdekelt, hol készülnek a receptek, a tévéműsor vagy a magazin. Most az őszi lapszámuk volt az apropó tulajdonképpen, ami mindenféle dolgot jár körbe a kenyér körül, a kovásztól a konkrét kenyérke receptekig. Így már ott helyben elkészíthettem a saját kovászomat, amit Icukának neveztem el. Süthettem (volna) sajtos perecet, de inkább a perecet választottam. Igazi, bajor típusút gyártottam, kisebb nagyobb szépséghibákkal és az egész rendezvény szuper volt. És milyen lett a perec? Konkrétan olyan jó, hogy másnap Rozi, aki a kirándulásra is vitt magával, megkínálta a tanárnőjét. Ő pedig megkérdezte, mi is ez? Másnap beküldtem a Street Kitchen magazint a suliba és ha kész a tankonyhájuk, akkor állítólag majd ott is megsütik. Szóval, mi tényleg melegen ajánljuk a Street Kitchen őszi magazinját!