Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. június 05.

 

 

woman-classy-summer-dress.jpg

 

Hiszem, hogy sokan vagyunk, akik nem csupán évek, évtizedek, hanem életek óta erre a mostani változásra készülünk…tanultunk, tapasztaltunk, fejlődtünk. Tovább adtuk amit mi magunk megtanultunk, tanítottunk, kísértünk. Elfogadtunk olyan történeteket, melyeket korábban elfogadhatatlannak gondoltunk. Megértettünk embereket és helyzeteket, melyeket rajtunk kívül senki nem értett. Elengedtünk olyan embereket, akiket mindennél jobban szerettünk…mert mást az adott helyzetben nem tehettünk. Megbocsátottunk, mert bár mindenki más haragot szított, gyűlölettől lángolt, mi a Szeretetben és a Jóságban hittünk. Sokszor volt, hogy az úton amit megtettünk, bezárult a szívünk…a fájdalomtól, a kíntól, a veszteségektől amit meg kellett élnünk…
…de most elmondhatjuk, hogy ide értünk!
Erre a pontra, a küszöbre, amit most végre átléphetünk.
Megváltozik minden, mert a Térben égi csatornák nyílnak meg, fátylak tűnnek el örökre, a elszakítottság, kirekesztettség, elhagyatottság alapvető illúziója szűnik meg, és ez hatást gyakorol mindenre. A gondolatainkra, érzéseinkre, viselkedésünkre. Soha többé nem kell már úgy legyen, ahogy volt, mert a réginek örökre vége!
Most már nincs más tennivaló, mint megengedni, hogy a változás megtörténjen. Egyszerűen csak hagyni, hogy az Élet vezessen minket.
Váradi Andrea és Dömötör Aletta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8418138568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása