Nesze!szer

Felpörögnél napközben? Nem, nem kávé - hanem tea!

2023. január 30.

 

 

unnamed_2.png

 

Öntöm magamba a kávét, úgy mondanám. Persze, megadom a módját, de azért sokszor teázom is. Ezt a két dolgot valahogy ötvözni szerettem volna, mert szeretek felébredni, viszont a tea fincsi ízét is imádom. Na, lett megoldásom, ugyanis megjött a Focus Tea! - ez pedig nyilván fókuszálni segít, ami nem rossz dolog, mert kb téli álmot alszom mostanában, ez pedig a sok munkám mellett furán hangzik. Magyarán nem engedhetem meg magamnak. 

 

Ez az újdonság ugyanis több, mint egy szokványos tea és főleg nem az amit a közértben veszel néhányszáz forintocskáért.  Segít, hogy beindítsd a napod, koncentrálj és kihozd magadból a legtöbbet, már és amennyiben ez szándékodban áll. Növényi kivonatokban gazdag és guaranát – növényi alapú koffeint – tartalmaz, ezért remek választás lehet a kávé vagy a kedvenc energiaitalod helyett. A Trthriv Focus Tea, a NuSkin új, egészséges élelmiszereket tartalmazó termékcsaládjának tagja, bizonyítottan támogatja a mentális és fizikai teljesítményt.

 

focus_tea_zold_1.jpg

Ez a guaranával, matcha zöld teával, citromaromával és édesítőszerrel készült instant gyógynövénytea forrón és hidegen egyaránt fogyasztható. Szuperül helyettesíthető vele a kávé – remek alternatíva kávéimádók számára, de azoknak is, akik nem szeretik a kávé ízét. Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják. Mondjuk, a matchát imádom, gyakran esik arra a választásom jobb kávézókban, de így már itthon is ihatom. Miért is jó ez az új Focus Tea?

 

 Segíti a szövetek és a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben, ugyanis Camellia sinensist tartalmaz többféle zöldtea-kivonat formájában, amely antioxidánsok természetes, gazdag forrása. Oxidatív stressz pedig van az életemben bőven. 

 A guaranamag-kivonatban található koffein fokozza az éberséget, ezáltal javítja a koncentrációt, valamint hozzájárul a kognitív és mentális teljesítményhez. Hurrá, jó hír! 

– A koffeinnek köszönhetően az állóképesség és a teljesítmény növelésében is segít, éljen, éljen! Nekem ez ülőképességben is kell, mert egyfolytában verem a billentyűket ugye vagy online meetingelek, tehát kell az, hogy a tengelyemben maradjak. 

 

Egy nap maximum 3 adag javallott, a többi már sokk lenne a szervezetnek. Próbáld ki, nagyon sok adag kijön belőle és tényleg egészségeset adsz magadnak. Hajrá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2918037608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása