Nesze!szer

Amikor hirtelen kell időpont a kozmetikushoz vagy pilláshoz

2022. december 08.

 

instant_beauty_vezeto.jpg

Egész egyszerűen bármikor, de bármikor történhet bármi. Ezt megtanultuk az utóbbi néhány évben. Nem olyan könnyű tervezni és ez még akkor is igaz, ha nincs kicsi gyereked, mint nekem. Konkrétan én állandó őrületben vagyok, mert hirtelen beugrik egy ötlet, lehetőség, hogy menjünk, vagy fotózás és mindig, mindent meg kell oldanom valahogy. 

Minap Csongrádon jártunk, meséltem is nektek róla és hát ez sem volt úgy eltervezve, hogy huhh, majd akkor ekkor elmegyek ide, akkor oda... elég spontán éljük az életünket a lányommal, azt kell mondjam. Megörültem, amikor kiderült, a városban nem zárták be az uszodát, mert a minim régóta nem jutott már vízhez (nálunk mindkét kis uszira lakat került tavaszig). Így gyorsan kozmetikusra volt szükségem, persze idő meg nem jutott messzire utazni az utazás előtt, hogy ezzel a képzavarral éljek. Egy vállalkozónős csoportban mesélt nekem valaki egyszer egy applikációról, ami segítség lehet ilyen esetben, kb ennyire emlékeztem, aztán kutatni kezdtem. Megtaláltam az Instant Beauty appot és gyorsan tanulmányozni kezdtem. Ez vendég oldalról arra szolgál, hogy amennyiben épp van x darab órád és kéne iziben egy pillás, fodrász vagy kozmetikus, akkor az ott regisztrált szolgáltatatókból megtalálhatod azt, aki a legközelebb tud fogadni téged. Pikk és pakk regisztráltam is, elég jól ment a dolog, pedig már többször mondtam nektek, nem vagyok egy tech guru. Aztán bejelöltem, mi is a fontos nekem, időben, kilóméterben és már jött is a megoldásom. Nagyon jó a cucc, mert bizonyos köröket meg kell futni, hogy a szolgáltatónak megkapd az elérhetőségét, tehát van azért udvariassági kör, de gyorsan lemegy ez is. És én már ott is voltam a megkapott címen, időpontban. A kozmetikusom kedves volt, segítőkész és ő is örült, hogy egymásra találtunk. Azt mesélte, hogy neki a covid által vagy okán sokszor van lemondása, hisz nem lehet azzal mit tenni, ha valaki megbetegszik. Viszont a helyét bérli, tehát a bérleti díjat akkor is ki kell fizetnie, ha kiesett az, aki kezelésre jött volna hozzá. De regisztrált az Instant Beauty-ra, szolgáltatóként és azóta sokkal könnyebb a kiesett helyek pótlása. Androidra és iOS-re is elérhető szóval minden telefontípusra megoldható az alkalmazása. 

 

instant_beauty_app.png

 

Ami egészen biztos, hogy ezt az alkalmazást én nyáron is bőven fogom használni. Ugyanis idén mint egy partra vetett hal keringtem a Balaton parton és próbáltam körmöst keresni, mert én Somogyban voltam, a barátnőm Pesten és még szabadságon is. A kezem viszont beavatkozást kívánt. Ó, ha tudtam volna, hogy az Instant Beauty létezik! Mindegy, most már tudom, rajta vagyok, regisztráltam és használtam is. Köszi annak, aki kitalálta, mert nekem igazán nagy segítség! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7317990284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása