Nesze!szer

Kihagyhatatlan lélekemelés: The One hangoskönyvben is

2022. augusztus 14.

 

 

the_one_hangoskonyv_borit.jpg

 

Vannak könyvek, amelyek kedvesek, szórakoztatóak, elemelnek. És vannak azok, amelyek óriás aha-érzéseket okoznak és felnyitják az ember szemét, megértést adva. Barna Berni The One könyve ilyen. Aki nem olvasta még, annak kötelezővé tenném.Úgy mesél a spiritualitásról, hogy nem spirituális.... és a legnagyobb gondolkodókkal találhatóak interjúk benne.

"Mi történne, ha a világ legnagyobb vallási és spirituális tanítóit megkérdeznénk ugyanarról a témáról? A válaszok vajon tényleg tükröznék azt a világképet, hogy valójában minden és mindenki Egy?
Ennek a kérdéskörnek járt utána az írónő, Barna Berni, aki elindult a világban egy nagy utazásra, hogy olyan tanítókhoz jusson el és beszéljen velük személyesen, mint Mooji, Eli Jaxon-Bear, Gangaji, Ganga Mira vagy a néma gyógyító, Braco. A zarándoklat egy belső utazássá alakult, ami megmutatta, hogy minden spirituális, vallási és New Age-es tanítást, ideát le kell dobni magunkról, hogy megtapasztalhassuk azt, amiről e tanítók beszélnek.
Az utazásának a történetét meséli el a The One A Könyv, ahol az említett mesterek mellett még sokan mások is megszólalnak. A Kedves Olvasó egy olyan csodába nyerhet betekintést, amely mindenkire tárt karokkal vár, és megmutatja, hogy nem feltétlenül szükséges elutaznia senkinek sem semmilyen tanítóhoz, mert minden csoda a saját életében rejtezik. De hogy erre rájöjjünk, hatalmas utat kell bejárnunk."

És ez a rendkívüli könyv most megjelent hangoskönyvben is. Útközben, elalvás előtt, bármikor szintet léphetsz lelkileg, ahogy hallgatod. Szerintem kihagyhatatlan. Hidd el, hogy szerinted is. ITT nézd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4917907699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása