Nesze!szer

Sose volt ilyen könnyű és selymes a hajam: köszi Sebastian!

2022. augusztus 09.

 

 

 20220727_101131.jpg

 

A hajam és én. Elég érdekes a kapcsolatunk. Hogy is mondjam? Konkrétan nem igazán törődöm vele. Néhány éve egy betegség miatt erőteljesen hullani kezdett, akkor kezdtem csak észlelni, hogy tán ez az egység is érdemel némi figyelmet. Aztán újra visszatértem oda, ahonnan kiindultam, mindenféle semmi samponok, fésülködés se... hát, ebban nem vagyok túl jó, a hajformázás szót meg nem is ismerem. Ha fotózáson megcsinálják a frizurámat, boldog vagyok tőle, vagy fodrász után, de én otthon... mindig valami más teendő győz. 

Ám most egy ajánlásra dimenzió ugrásban volt részem. Megismertem ugyanis a Sebastian Professional márkát. Vagyis először a sampont és kondícionálót szereztem be a Douglastól. És úristen, hát az én hajammal még soha nem történt ilyen jó! Ez valami fantasztikus. Sima mosás után, szokás szerint szárítottam két percet, utána rohangáltam és az én nyáron egyébként szárazabb, rőzsébb hajam egy csodává változott. Selymes, lágy tapintású lett és formája is keletkezett. Szenzációs változáson ment keresztül a fejemen hordott dolog, de tényleg. 

 

20220727_100115.jpg

 

Azt tudtam, hogy ez Amerika egyik legnépszerűbb professzionális márkája és a hetvenes években hozták létre a merészség és bátorság jegyében és nagyon sok kifutón ők felelősek a frizurákért, fodrászok és stylistok kedvence. Szóval alapból a sampon és a balzsam (kondicionáló) szippantott be és kezdtem bővebben is utána nézni, mit lehet itthon még kapni tőlük. A Dark Oil termékcsaládból került ki mindkét darabom. Maga a sampon a jojoba- és az argánolaj kettős hatásával dolgozik, ezáltal lesz fényes és könnyebb a haj. Egyes vizsgálatok szerint háromszoros simaságot ad, én ezt nem tudtam lemérni, csak imádom használni és kész. A kondicionáló is egy csoda, az is a Dark Oil termékcsalád része és ugyanúgy argánnal és jojobával dolgozik. Pillanatok alatt beszívja a haj, nem kell órákig ücsörögni a fürdőszobában és hát a hatása szenzációs. Na és ugye ezen a ponton szerettem bele a Sebastian Professional termékekbe és mondom, mit szereztem be még.

 

20220727_100445.jpg

 

Az ikonikus hajolajukat. Ez volt állítólag a termékcsalád első darabja és már értem, miért is lett ekkora sikere ennek a Dark Oil vonulatnak. Az olaj nem nehezíti el a hajat, fényessé teszi, könnyen formázhatóvá és elképesztően finom illata van, ami már addiktívvá teszi az embert. Én ezt használom, ha mosás után még eszembe jut. Rögtön látod a hatását, de tényleg. 

Ami még csúcs: van száraz kondicionáló is. Ez egy permet tulajdonképpen, amivel napközben is felfrissítheted a hajadat vagy akár szárítás előtt. Imádni fogod. Táskába bedobós típus, ha rohangálós életet élsz, igen jól jön egy gyors frissülés, ami még egészségesebbé is teszi a tincseket. Igazi prémium márkáról beszélünk, szóval az ápolás is az.

 

20220727_100022.jpg

 

És akkor még két termék. A maszk az must have tőlük, nyáron nekem főleg. Elképesztően finom illattal indít, aztán a hatás meg rátesz egy vagy két, de az is lehet, hogy három lapáttal. Gyakorlatilag Dark Oil hajvarázslónak is hívhatnánk, mert egy konkrét újjászületést ad a hajnak. Simán dunsztolhatod is kicsit, nekem van, hogy erre is jut akár öt percem, a hajam pedig hála üzeneteket küld utána, mert olyan táplált és fényes lesz. (Hivatalosan Sebastian Dark Oil Lightweight Mask a neve a terméknek). A másik portéka az újraformázó paszta. Ezzel pillanatok alatt csinálsz frizurát, bárhol, bármikor. Rövid hajjal rendelkezőknek must have lehet! Matt paszta, szürke a színe és elég pikk és pakk használható. Azt tudom, hogy ez a pasztácska a fodrászok nagy kedvence és már meg is értem. 

Hajszál választ el attól, hogy eposzt írjak a Sebastian Professional Dark Oil termékcsaládjáról, de nem teszem. Csak erősen javasolni tudom, hogy próbáljátok ki ezt a professzionális márkát, a Douglas weboldalán találtam rá. Nem fogjátok megbánni, ennél jobb nem sok történhetett a hajammal, azt kell mondjam! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8017892719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása