Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. augusztus 08.

 

 

 

ne_szenvedj.jpg

 

Nem azért születtünk erre a világra, hogy lemondjunk, vegetáljunk, túléljünk. Nem azzal a küldetéssel érkeztünk, hogy megelégedjünk a kevéssel, vagy beletörődjünk.
Talán volt olyan pillanat az életedben, amikor azt gondoltad, hogy annyi fájdalmas helyzet jött már veled szembe, hogy nem bírod tovább, elég volt, belefáradtál, feladod, és csalódottan magadba fordulsz. A dühödet magadba fojtod, és túlélő üzemmódba kapcsolsz. Csak a rutin hajt, és igyekszel kerülni a kihívásokat.
Pedig a feladataid akkor is megvárnak, ha kitérsz előlük. Ha minőségi életet szeretnél élni, nem fogod megúszni. A problémák épp azért jönnek, hogy tanulj. Hogy felemelkedve félelmeiden, bevállalva őket okulj, és egyre többé és többé válj. Mert azok által fejlődsz és leszel egyre erősebb lelkileg.
Ezért ma legyen ez a mantrád: erős vagyok. Van erőm és kitartásom, hogy életem minden nehézségén felülkerekedjek. Van erőm a feladataimat megoldani.
És egyre kevesebb olyan helyzettel találkozol, amit nehézségnek érzel.
Gilányi Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8517895929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása