Nesze!szer

Igazi nyári tábor, állatokkal, a Balaton közelségével!

2022. június 28.

 

image_6487327.JPG

 

 

Csodálatos, ahol van hadra fogható család, de egy enélkül működő famíliának igen nehéz a nyári szünet megoldása a gyerek, gyerekek számára. Tudom én ezt jól, hisz bőszen kerestem is a táborokat a csemetémnek már tavasszal. Nálunk nincs nagyszülő, keresztszülő, akinél hetekig rohangálhatna, nekem közben dolgoznom kell, bármilyen fura is és nem szerettem volna egy budapesti zárt helyre vinni a leányzót, mert nyár van és jöjjenek az új, természetközeli élmények is, ezeknek van itt az ideje nyáron szerintem. Így találtam rá egy táborra, amit nektek is ajánlok, mert pont az, amire vágytam. 

Persze, itt megint kicsit "hazabeszélek", hisz én a gyerekkorom nagy részét a Balaton és Somogy megye fennhatósága alatt töltöttem. Pusztaszemesen létezik a Búzavirág Falusi Porta, ahol 2400 négyzetméteres zárt kertben, Siófoktól 30 percre van. Olyan, mint a rajzfilmekben. Állatok, nyugalom, erdőszéli környezet. 

Játék, mese, ének-zene, torna, állatasszisztált, hagyományőrző és komplex fejlesztő foglalkozásokkal és programokkal várják szeretettel az óvodás és kisiskolás korosztályt, szakképzett, gondoskodó  kollégákkal. Napi többszöri étkezés természetesen és helyi termelőktől is mindenféle finomság a kicsiknek, hogy értsék, megértsék, nem a lidliben terem a paprika és a paradicsom sem. Természet úgy, ahogy mindig kellett volna. És igazi élmények a kicsiknek, etetik az állatokat, gondozzák, néptáncolnak, megismerik a növényeket is. 

Szív emberek üzemeltetik a tábort, júliusban és augusztusban is lesz még egy-egy turnus, gondoltam, szólok nektek! 

Minden info a Búzavirág Gyermektáborról: 

www.facebook.com/buzaviraggyermektabor

www.intagram.com/buzaviraggyermektabor

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4817868423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása