Nesze!szer

Ultra menő és ízletes víz!

2022. május 19.

 

 

 

20220515_112929.jpg

 

Az iszol te rendesen kérdést szeretném elsütni a post elején, mert igen, én nem iszom rendesen vizet. Pedig ugye... Eddig nem találtam valahogy a helyem ebben a vízivás történetben, mert olyan furi volt, hogy egy uncsi kis flaskát hordozok magammal - és ezt ízre is értem. Viszont most vééégre a megoldás és én egymásra találtunk és új kifejezést is sajátítottam el: microdrink. 
Drink more water – ez a Microdrinkeket gyártó Waterdrop szlogenje, amely termék most megérkezett Magyarországra is. A vízben oldódó waterdrop® kockák speciális eljárással gyengéden kiszárított, majd formába tömörített gyümölcsökből és gyógynövényekből állnak, így természetes tápanyagokban és vitaminokban gazdagok. Nekem ez is fontos, mert nem szeretem, ha mindenféle felesleges dolgot viszek még be a szervezetembe. Gyakorlatilag semmi mást nem kell tenni, csak beledobni a vízbe a dobozban lévő kockát és már fel is oldódik (egy dobozban több kocka van, nem kell megijedni!)

20220515_113032_1.jpg



Finom és egészséges felfrissülés
Fekete ribizli, mangó, citromfű, gyömbér, ginzeng – néhány az alapanyagok közül, amelyeket a gyártás során kiszárítanak, majd apró kockákba tömörítenek. Mivel a vizet fokozatosan szűrik le a felhasznált gyümölcsökből és növényekből, megmaradnak az intenzív és természetes ízek, valamint a vitaminok. A waterdrop® kockák cukor-, glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott mesterséges ízfokozó nélkül készülnek.
Ami fontos: az állandó kínálatban elérhető ízek a BOOST (fekete ribizli, bodza, acai), a YOUTH (barack, gyömbér, ginzeng), a GLOW (mangó, kaktuszgyümölcs, articsóka), a ZEN (csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű), valamint a SKY, a CLEAN, a DEFENCE, a LOVE, a FOCUS és a RELAX. Nyilván én a RELAX-ot is begyűjtöttem, rám is fér.
A napi lendülethez a waterdrop® háromféle koffeintartalmú, ún. Microenergy kockákat is készített, amelyekbe természetes energiafokozó hatásukról ismert egzotikus növények esszenciája került. Az ORO mangóízesítésű Microenergy kocka természetes koffeintartalmát a guava és a guayusa levélnek köszönheti, a NERO-ba fekete ribizli, guarana és kóladió került, a SHIRO pedig üde cseresznyevirág-ízével, a hársfavirág- és a ginzengőrleménnyel az elme erejét támogatja, hogy ilyen politikusan fogalmazzam meg. 

Nem utolsó szempont, de ez a környezetnek is jó ez, mert nem eldobható műanyag izéket vásárolok és dobom el, viszem magammal a kulacsomat mindig. És hát ultra jól is néz ki a kulacsom, nem?! 

Ps: ha valaki megkukkantaná a termékeket, ITT a weboldaluk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4117835225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása