Nesze!szer

Női váltó fesztivál - ott a helyed, hogy kilépj az árnyékodból!

2022. május 06.

 

 

noi_valto_fesztival_nyito.jpg

 

Szögezzük le, nem vagyok egy konferenciázós típus. Mindig hideglelést kaptam ezektől, mert haszontalannak éreztem és úgy gondoltam, az adott idő alatt dolgozni is tudnék. Ám merőben megváltozott a gondolkodásmódom, mióta megismertem néhány olyan szuper womant, akik parádés dolgokat hoznak össze. Olyan női emelő közösségeket, amelyek tényleg segítik az embert az útján. 2 hete volt egy ilyen rendezvény, de most úgy érezem, ajánlanom kell nektek egyet, ami a következő héten esedékes.

Női váltó fesztivál a neve. Egy weboldal áll mögötte és sok-sok jó arc. Az oldal lényege, hogy olyan nőket mutat be, akik mertek elmozdulni, váltani, másba kezdeni. A fesztiválon pedig mindenféle irányból, oldalról, szakmából lesznek olyanok előadóként, akik akár egy fél mondattal is a munkánk vagy a missziónk felé terelhetnek még jobban bennünket. Békéssy Olga az ötletgazda, mellette Kutasi Judit a Trend fm főszerkesztője a szuper tettestárs. Előadást hallhatsz majd, vagy hát hallhatunk Pikreától, vagyis Kónya Beától, aki az instaguru, Kende-Hofherr Krisztinától, aki celebügynökből motivátorrá és producerré lépett elő és motivál sokakat hetente, naponta, hogy merjenek, menjenek. Coachok is lesznek, no meg Váczi Rozi a Matyodesigntól, Pataki Zita, sminkes, hogy azért jól is nézzünk ki és Kriston Reni, aki azokat, akik nem ismerik az ízléses arcesztétika rejtelmeit, beavat a titkokba minket (mondjuk nálam is bőven olvashattok a témáról!) és sokan mások.

A helyszín a Danubius Hotel, Budapest, ami azért elég pompásnak mondható, merthogy fel is újították. Gyertek el, barátkozzunk, inspirálódjunk és legyünk igazán bátrak - ez úgyis a nők éve! 

A rendezvény mottója: újrakezdés, bátorság. Minden fronton.

#ottali

Link ITT

 

noi_valto_fesztival.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9317825017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása