Nesze!szer

Ötven az új harminc?! Micsoda őrület!

2022. január 17.

 

front.png

 

Szeretem, ha egy könyv nem amerikai sikerrecept, feldolgozhatatlan tanácsokkal, hanem igazi hús-vér nő mondja meg a tutit. Találtam is most egy ilyet, meg is mutatom nektek, emitt a fülszövege: 

"Az életemben nagyon későn jött az önfelismerés, és az, hogy szeressem magam, hogy elfogadjam, amiket a sors nekem adott. Közben pedig itt volt minden az orrom előtt. Sokkal hamarabb elkezdhettem volna felépíteni a karrieremet és az életemet, hogy azt képviseljem, ami és aki vagyok. Hagytam, hogy a félelem és az akadályok felőröljenek, de azt is hagytam, hogy megtörténjen a változás és 50 évesen elértem az életemben minden korábbi álmomat.
Ne ess az én hibámba, legyél bátor, ne félj kipróbálni új dolgokat! Ismerd fel, mennyi csodálatos dolog van az életben! Olvasd el könyvem és meríts erőt magadnak! Tele vagyunk úttal és rengeteg a zsákutca. Rengeteg lehetőségünk van az életben és rengeteg rossz döntést hozunk nap, mint nap. Én is haladtam az utamon, ami adatott, és nagyon sokszor, megesett, hogy egyszerűen eltévedtem, mert rossz sarkon fordultam be.  Tudtam, hogy van tudásom, tudtam, hogy vannak lehetőségeim, csak nem tudtam, hogy valósítsam meg az álmaimat. Hogyan döntsek és cselekedjek? Nehéz volt elérnem, hogy  megszüntessem magam körül a mérgező embereket. Sokára jutottam el arra a szintre, hogy megszakítsam a kapcsolatot olyan emberekkel, akik mérgezik az életemet. Irigy barátok, elviselhetetlen emberek. Ezen a téren még most is állandó takarításban vagyok. Emellett
pedig nem voltak olyan tapasztalataim, amik saját magamból merítkeztek. Az volt a meggyőződésem, hogy én alkalmatlan vagyok mindenre. Most is emlékszem, hogy állandóan olvasgattam újságcikkeket, könyveket, miképp értek el negyvenen túli emberek sikereket. De a legfontosabb mégis az volt, hogy elengedjem a korlátaimat, hogy ne gondoljak mindig mások véleményére. Nagyon fontos pont volt, amikor kimondtam, hogy engem nem érdekel, ki, mit mond. Ez az én életem! 
Negyven éves korom után az élet még alig kezdődött el. Most így, visszatekintve, sokkal lazábban kellett volna felfognom, sokkal inkább a jelennek élnem. De most itt vagyok és ezt a tapasztalatot leírhatom nektek: Merjetek változtatni! Éljétek meg a pillanatot!
Többre vagy képes, mint gondolnád! Tudom.

Gyöngyösi Szilvia könyvét ajánlom nektek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7716812304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása