Nesze!szer

Szex és New York: oké, de mi történt Charlotte arcával?

2021. december 11.

 

 

and_just_like_that_most.jpg

 

Oké  csajok, a Facebookon a Nesze!szer oldalán pontosan kibeszéltük, hogy melyikünkre hogyan is hatott az első rész. Ám egy valamire ti is kíváncsiak voltatok, sőt, én is. Ezért hoztam is egy postot arról, mi is történhetett a szereplők arcával. 
Arcesztétika szempontból igazi csemege a sorozat, hiszen a megmaradt 3 szereplő teljesen máshogy áll a korához, a nőiességéhez és mind más anti-aging stratégiához folyamodtak.  Ezért meg is kérdezem dr. Krix Mónikát, az Art'NFace arcesztétikai klinika doktornőjét, ő mit lát a hölgyeken. 
carrie_arca.jpg
Carrie, a színtiszta természetesség
Carrie, azaz Sarah Jessica Parker 56 éves és pontosan ennyinek is néz ki. Egészen ritka Hollywoodban, hogy egy érettebb színésznő még a homlok-, és mérges ráncait se finomítsa botox-szal. De SJP nem tette, így egyébként is megosztó személyisége tovább osztja az internet népét: vannak, akik az egekig magasztalják természetességét, és vannak, akik megkérdőjelezik az igényességét. 
Bátor, nagyon bátor, de élete második felében még akár nagyot is robbanhat a karrierje, hiszen ma már alig találunk 60+-os szerepekre hús-vér-nemplasztik színésznőt. Én már nagyon várom! 
charlotte_arca_most.jpg
De mi történt Charlotte arcával?
Charlotte stílusa klasszikus és időtlen, valószínű ezt az időtlenséget szerette volna a szerepet megformáló színésznő, Kristen Davis átmenteni. Ő is 56 éves, tény, hogy ez nem látszik rajta, de az sajnos igen, hogy mindezt erősen művi úton érte el. 
dr. Krix Mónika, az Art 'N Face arcesztétika klinika doktornőjét kérdeztük, hogy vajon milyen beavatkozásokat vállalhatott be Charlotte. 
"Az arc püffedtségét a túlzásba vitt orcatöltés okozhatja. Jó hír, hogy idővel finomodik, oldódik a puffadás. Ami még feltűnő, az az ugyancsak túltöltött száj. Ezt is lehetett volna finomabban, elegánsabban megoldani, de sajnos az ideális mennyiségű hialuronnál több anyagot juttattak be a színésznő ajkaiba. A botox pedig alap, de nem az okozza a deformitásokat, attól csak a homloka maradt sima." 
dr_krix_monika_artnface_klinika.png
Miranda, az arany középút
Miranda, tehát Cynthia Nixon képviseli az arany középutat a két véglet között - tegyük hozzá, szerencsésebb öregszik, mint Sarah Jessica Parker. Az apróbb, természetes ráncokat meghagyta a szeme és a szája körül, de a bőre kontúros, a homloka feszes. Pont annyit használ az arcesztétika kelléktárából, amivel elegánsan viseli a korát. - Elegáns, stílusos, csak dicsérni tudom az orvosát! Szerencsére a mi klinikánkon is ez a standard - kommentálja dr. Krix Mónika Miranda anti-aging trükkjeit. 
És mi a helyzet Samathával?
Samantha nélkül a sorozat csupán .... és New York, ez érződik az első részen is. Sajnos a színésznő Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker olyan szinten utálják egymást, hogy Samantha nem vállalta a folytatást. Azért félve utánanéztünk, hogy néz ki Samantha 2021-ben - és igencsak meglepődtünk! 
Pont ő, aki hisztérikusan mentegethetné a fiatalságát és szexisségét, és akitől azt vártuk, hogy Kristen Davishez hasonlóan túlzásokba esik, nem ezt az irányt választotta. Arany középút ő is. Látszik a kora, de elegánsan viseli. Egy kis ajaktöltés, egy kis szemhéjplasztika, egy kis botox, de mindent csak mértékkel. Szeretnék minél több ilyen jó példát látni Hollywoodban - és itthon is...D! 
szex_es_new_york_anno.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6916781126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2021.12.14. 06:40:21

Azért az ember azt hinné hogy ezek a dollármilliomos színésznők a legjobb plasztikai sebészekhez járnak akik nem követnek el olyan hibákat mint a "túltöltés" és egyéb dolgok amik után a fotókat kielemezve más hozzáértők rögtön megmondják melyik beavatkozás volt hibás.Vagy a színésznők direkt ilyenre kérik és a doki meg nem beszéli le róla őket és mossa kezeit?
Ha nem is nyilvános az amcsi celebek plasztikai sebészeinek neve egymás között azért biztosan megbeszélik a színésznők stb.,vajon volt már olyan hogy csődbe ment egy olyan p.sebész akinek a műveivel a hírneve ellenére nem voltak megelégedve ezért figyelmeztették és lebeszélték róla egymást a celebek?
süti beállítások módosítása