Nesze!szer

Igazi énidő neked és a bőrödnek is: 3 kezelés egyben!

2021. december 08.

 

20211104_120050_2.jpg
Néhány hónapja egy kozmetikus barátnőm mesélt arról, milyen új kozmetikai eljárással, vagyis inkább géppel találkozott. Neki mindig hiszek, ha valamiről azt mondja, hogy jó, de nyilván az ember a saját bőrén szeretné megtapasztalni, miről is van szó. Így bejelentkeztem a Royal Clinics Orvos Esztétikai Központba, ahol már többször jártam az évek során, mert nagyon jó anyagokkal dolgoznak és igazán innovatív eljárásokat hoznak be.

Az OxyGeneo kezelés lényege, hogy eleve 3 módszert ötvöz.. Tehát 3 legyet is ütsz egy csapásra. Hámlasztás, a bőr oxigénnel való feltöltése és a te bőrproblémádnak megfelelő hatóanyag bejuttatása - valójában a 3 dolog: rádiófrekvencia - ez feszesít, oxigenizáció - ez hámlaszt és élénkít, ultrahang - ez viszi mélyre a hatóanyagokat . Azonnali feszesítés-feszesedés még, amit ígérnek és az, hogy utána, ha kúraszerűen veszed igénybe ezt, akkor a kollagéntermelődés is fokozódik. (Erről már sokszor írtam nektek, milyen fontos és én is megragadok minden alkalmat és lehetőséget, hogy fokozzam.)
20211104_105130_1.jpg
Először megérkezve szépen elhelyezkedtem a gyönyörű váró részben, aztán jött is a kozmetikusom. Átbeszéltük, mi is van a bőrömmel mostanában, mi az, amit ő lát rajta és ezek után választottuk ki a megfelelő Oxypodot. Ez az a hatóanyagkoktél, ami még pluszban tesz azért, hogy még szebb legyél. Van száraz bőrre ajánlott, zsírosra, idősödőre és az egyenletes bőrtónus eléréséhez való. Nekem az Illuminate lett a választás, hisz ügyelek arra, hogy ne legyen túl sok, sőt, minél kevesebb lehetőség szerint. A különböző hatóanyagok bevitelét egy nagyon érdekes készülék biztosíjta. A neve GeneO+ és 3 technológiát ötvöz.
Rádiófrekvencia, ultrahang, és oxigénes kezelés - ami máshol három különböző kezelés lenne, de itt egyszerre, vagyis egymás után megkapod mindet. Az oxigénkezelés során a bőrt tápanyaggal ellátó vérereinek keringését stimulálja tulajdonképpen (CO2  felszabadításával a bőrfelszínen, ami által oxigén szabadul fel a vérből). Szerintem ez igazán egyedülálló. A rádiófrekvencia miatt pedig azonnal feszesedik a bőr. Ami nekem nagyon tetszett, ez a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszula, mert ez finoman hámlasztja a bőrt. (Annyiszor, de annyiszor mondom el én is, ha nincs a felső hámréteg rendesen tisztítva, akkor nem lehet szép a bőr, meg a smink sem.)  És közben megy az oxigénes töltés, az ultrahanggal  pedig a személyre szabott szérum megy a bőr mélyebb rétegeibe. Annyira, de annyira finom és fájdalommentes volt az egész, hogy csak ajánlani tudom. Mondanám, hogy elaludtam közben, de ez nem lenne igaz, mert végig beszélgettem a kezelés alatt. A végén a lezárás is szuper volt, a lelkemre is hatott az egész kezelés. Nem tudom, hogy 4-6 alkalommal mit is csinál ez, de nekem már egy alkalom után nagyon látványos lett a változás. Kicsit sajnálom is, hogy nem volt aznapra valami igazán nagyívű rendezvényre meghívásom, mert imádtam a bőrömet órákkal az egész után is. 
A hazai piacon ilyen egyedülálló géppel és technológiával nem nagyon találkoztam még, ez a 3 dolog egyszerre tényleg szinte varázsol. Nagyon tudom azoknak ajánlani az OxyGeneo-t, akik akár az ünnepekre szeretnének ragyogni, akár mindenféle különösebb apropó nélkül vágynak fiatalosabb és üdébb bőrre. Ez a hatvan perc igazi ajándék magunknak és a bőrünknek, a Royal Clinics-tényleg jó kezekben van az ember.. meg az arca! 
20211104_115247.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3616776734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása