Nesze!szer

Tokaji boros krémről hallottál már? Ajándéknak sem rossz, sőt!

2021. december 03.

 

helia_nezos.jpg

 

A gyerekkorom meghatározó az életemben, ez nem titok. Mindig ide nyúlok vissza, a szívet melengető emlékekhez.  És azt hiszem, ez a felnőttkori választásaimat is meghatározza. Emlékszem, ahogy Anyu fésülködő asztalán ott volt mindig a Helia-D krém és én ámulva figyeltem hogy milyen érdekes dolog is ez a felnőttnek, nőnek lenni. Nekem szerencsém volt azzal, hogy megfigyelhettem, egy hölgynek fontos a szépségápolás és az, hogy ügyeljünk magunkra.
Egyébként ez a szocializmusban nem volt túl divatos, szóval az én Anyukám szinte forradalmárnak számított abban, hogy sminkelte magát, jó krémeket használt és még tortánra is járt hetente kétszer. Én ebbe születtem bele, bár engem gyerekként a fiús dolgok érdekeltek igazán. Akkor még Szász Endre grafikái díszítették a Helia tégelyeket. Máig az orromban van a tokaji aszús zselé illata, amit Anyu használt, tudom, hogy hogy kente fel. Szeretem ezeket az emlékeket és szeretem a Heliát is. Megbízható, jó márka és számomra mindig kedves emlékeket hoz elő. Aztán, ahogy felnőttem, már megtanultam, részint a kozmetikai iparban is dolgozva, hogy mi a fontos, milyen hatóanyag az, ami tényleg használ.
Mivel ismerem a Helia-D tulajdonosát és vagyok olyan szerencsés, hogy magam is kipróbálhattam, hogyan készül egy remek Helia krém, karácsonyra is ajándékozok ezekből. De azt kell mondjam, a gyerekkori emlékeim ebben is meghatároznak....ezért most a díszdobozos ajándékokból is olyan választottam (nem mondom meg kinek), ami újragondolva tartalmazza a tokaji bor kivonatot, ami Anyunál is ott állt a piperéjén.  Kombinált és normál bőrre javaslom  ezt a csomagot, hidratálót és ránctalanító krémeket tartalmaz: éjszakára és nappalra. 
img_20211203_063930_414.jpg
A doboz maga nagyon szép, igazából én magam is örülnék neki, de persze, ezt  csak halkan súgom meg, ha valamelyik családtagom olvasná esetleg a bejegyzést. Egyébként többféle díszdobozos kiszerelésük is  van most, szóval bátran tudsz válogatni, figyelembe véve a megajándékozott bőrtípusát és igényét. (Nekem a tokaji esszenciás az!...D) Ennek a termékcsaládnak a fő vonzereje ugye, hogy tokaji aszú esszencia van benne. Mivel a magyar borokat nagyon támogatom, szerintem nem is csodálkoztok ezen a vonzalmamon. De, ennek magas a cukor-, az aminosav és a vitamin tartalmai is, ami segíti a bőr vízmegtartó képességének javítását, sőt meg is újítja a bőrsejteket, javítva a vitalitását. Képzeld ezt az aszú kivonatot úgy, mint egy igazi katalizátort, ami a többi igen remek összetevő hatását is felerősíti. Mondom is, mi van még benne! Shea vaj, ami ugye puhít, szőlőmag olaj, a másik nagy arcápolási csodaszer, az elengedhetetlen hialuronsav, panthenol, a szépségápolás fő ékköve: az E-vitamint. A Helia-D Botanic Concept éjszakai krémben ott van még a ligetszépeolaj, ez nagyon, de nagyon fontos a bőrnek, szerintem írok még majd róla nektek. Örök favoritom, a barackmagolaj és egy bakuchiol nevű hatóanyag is van benne, ami a retinol természetes megfelelője. Ezt a malájtea nevű gyógynövényből nyerik ki, vagyis a leveléből és magjából. Ami szuper, hogy nem érzékenyíti a bőrt, tehát bárki használhatja és még a fényérzékenységgel sem kell vigyázni, üzenném hiperpigmentációra hajlamos sorstársaimnak, vagy azoknak, akik bárhol a világban síelni szándékoznak télvíz idején.
Nem árulom el nektek, kinek szánom ezt a Helia-D Botanic Concept Hidratáló és Ránctalanító csomagot, de én már a csomagolásába szerelmes  vagyok. Remélem, a megajándékozott pedig a hatásába lesz....
Fotó: Serényi Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr216773064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása