Nesze!szer

Csoda kirándulás után Csodatanyát vásároltam, avagy ismerkedik a gyerek a környezettel

2021. november 10.

 

 

boci_kez.jpg

 

Hétvégén kirándulni voltunk, aki követi az instámat, az láthatta ezt: Ugye, azt hittem, csak sétálunk, megállunk minden fánál, sárosak leszünk satöbbi. Ám Rozinak és osztálytársainak (meg ugye a szülőknek) óriási meglepetést hozott a nap. 170 szarvas marha termett hirtelen mellettünk és valami káprázatos volt látni őket, meg ahogy a patakon átkeltek. Nagyon sokat kérdeztek is erről a gyerekek akkor.
Nem vagyok biológus szülő, sőt. Csak szeretem a természetet. De kicsit zavart, hogy Rozi szintjén nem tudok az állatokról annyit mesélni. Aztán megláttam valahol, hogy létezik egy "tehenes" könyv és kiderült, ez maga a Csodatanya sorozat egyik része.Rögtön le is csaptam az egészre, mert ismerve gyermekemet, tudtam, egész konkrétan hangos sikere lesz a dolognak. És lett is, ezért is számolok be róla. Ez a Hangos történetek a csodatanyáról címet viseli hivatalosan és fantasztikus konstrukció. Gyakorlatilag kapsz egy könyvet, hozzá egy állatkát, meg egy memóriakártyát. A hangszórót fel kell tölteni, ahhoz is kapsz egy USB-kábelt. Ezt az egészet még nekem is sikerült megértenem, ami azért nagy dolog, mert nem vagyok egy műszaki zseni, sőt. Aztán egy reggel átadtam a csomagot a lányomnak. Állati boldog lett tőle, azt bizton állíthatom. Rögtön kiismerte, hogy hogyan is kell ráhelyezni Emília tehén figuráját a hangjátszóra és kitanulta, hogy a kis gombbal hogy tudja léptetni a szöveget. Nekem nagyon tetszik ez az egész, mert ő már ugye valamennyire tud olvasni és a hozzá kapott könyvből tudta követni az elmondottakat. Ki is kerestük közösen, a hétvégén látott boci melyik fajta lehetett. Aztán a pacira is gyorsan átnyergeltünk. Jaj, ő nagyon vicces, Ágostont is megkedveltük. Azóta be is vitte már a suliba, mert beszélgettek a hétvégi kalandról a többi gyerekkel. Így az iskolában is felütötte a fejét a Csodatanya láz.
rozi_meset_hallgat.jpg
Szimpatikus a tanároknak is, mert tanulnak is a gyerekek és nem gépezéssel kötjük le őket otthon sem. A prémium előfizetéshez nagyon sok ajándék és jóság jár, ajánlom ezt nektek is. Most majd Hópihét és Maca kocát várjuk. Egyébként az összes lapszám tartalmaz két mesét, érdekességeket, történeteket a tanyáról, egy gyűjthető figurát, ugye, ami aktiválja a speciális hangszórót és felolvassa az aktuális lapszámban található történetet. (A hangszóró 1. része az 1. számban, a 2. része a 2. számban található meg) Az előfizetéssel  pénzt is takarítasz meg a prémiumban pedig még jó sok ajándék is jön, akár egy állatmintás bögre, vagy magasságmérő és sok cukiság. Ami fontos, olyan 2 -7 év között ajánlják. Meg kell mondjam, az én lányom már túl van a korhatáron ebben a témában és ugyanúgy élvezi, sőt. Mondjuk, én is, bár nincs kizárva, hogy ez már egy második gyerekkor nálam....D 
Csodás csodatanyázást mindenkinek, nekünk nagyon betalált ez a különleges megoldás és lám-lám, a technika nincs is olyan messze a természettől... Múúúú! 
Ps: elfelejtettem kiemelni, de a mesélő hölgynek végtelenül kedves és bársonyos a hangja! 
boci_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9916751434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása