Nesze!szer

Workshop a javából: varázslatos Harry Potter pálca készült

2021. november 06.

 

 

potter_3.jpg

 

20211017_150556.jpg

 

 

Csiribú és csiribá, de még Expecto is... aki ismeri Harry Pottert és világát, az tudja, ebben a szegmensben bizony fanatikusok vannak. Nálunk egészen biztosan. Már a mi vonalunkon elkezdődött ez, de azóta a gyerekeink is HP lázban égen, nemcsak mi, vén felnőttek....D

Nem is olyan régen arra lettem figyelmes, hogy egy varázspálca készítő workshopot hirdettek. Hopponáltam is oda gyorsan magunkat. A Katona József színház korábbi jelmezészítője és segítője tartották a jó kétórás foglalkozást. Végtelenül jó volt az egész. Igaz, szülők nem szoktak maradni ilyenkor, de mivel én is imádok minden potteres dolgot, meglestem a gyerekeket....  Nem voltunk sokan, de nem is kevesen. Varázslatosan jó banda volt.

Az eleje maga a kiválasztással kezdődött. Háromféle fa állt rendelkezésre, de mint tudjuk, mindig a pálca választja a gazdát. Itt is úgy volt. Az én lányom elég különlegeset kapott, de pontosan illik rá a leírás, hogy miért arra volt szüksége. Aztán elkezdődött a móka. Csiszolták a pálcákat, aztán lekenték, majd jöttek a díszek rá és mindenféle érdekességek. Nagyon, de nagyon élvezték a gyerekek, olyan 8 és 13 év közöttiek voltak leginkább. Aztán hamar elkészültek a pálcák. És ki is próbálták őket. Nem, szerencsére senki nem lett békává átváltoztatva, viszont képzeletbeli párbajt is vívtak és egymás versenybírói voltak. Nagyon élvezték. Csak annyit üzennék innen, bármi hasonló foglalkozás lesz, akár pálcával, akár anélkül, vagy a Nimbusz 2000-en száguldva: mi megyünk! 

Ps: a következő worksop linkje ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9916745272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása