Nesze!szer

Leleplezzük az El a kezekkel a papámtól! plakátjait! - és egy jótékonysági mozgalmat

2021. október 27.

 

el_a_kezekkel_a_papamtol_mozi_plakat.jpg

 

 

Mutattam már nektek, hogy nagyon várom Dobó Kata új mesefilmjét, vagyis családi moziját. Magával ragadott a sok szín, a szuper szereplők, az egész történet. Most újabb kis érdekességet hoztam róla. A különleges látványvilágú, számtalan digitális trükkel izgalmassá tett, varázslatos családi film a karácsonyi szezon kezdetén, december 9-én kerül a mozikba.
A mozik közönsége holnaptól találkozhat az „Édes mostoha” történetét új nézőpontból feldolgozó magyar szuperprodukció plakátjával, melyen a Dorkát alakító Marczinka Bori mellett: Csobot Adélt, Pálmai Annát, Bokor Barnát, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort és a gyerekszereplőket láthatjuk. A mozivásznon rajtuk kívül a főbb szerepekben találkozhatunk Gubás Gabival, Járai Mátéval, Elek Ferenccel, Pindroch Csabával és Borovics Tamással is.

ciposdoboz_plakat_ciposdoboz.jpg


Az erősen slágergyanús dalokkal, káprázatos látványvilággal készült film kortól és nemtől függetlenül felhőtlen szórakozást ígér és minden generáció számára tartogat valami meglepetést. Ám a produkció nemcsak a nézők arcára kíván mosolyt csalni: a plakáton látható ajándékdoboz és logó a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójával való együttműködést jelzi, melynek keretében a film alkotói és szereplői az akciót népszerűsítő eseményeken való részvétellel és külön felhívással készülnek. A  Szeretetszolgálat idén 18. alkalommal hirdeti meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek lényege, hogy cipősdobozba csomagolt ajándékkal tehetjük szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát, amelyeket november 26. és december 19. között közel 350 gyűjtőponton várnak, hogy aztán még az ünnepek előtt eljuttathassák a nevelőotthonokban lakó vagy mélyszegénységben élő gyerekeknek. (Tudjátok, ebben már sokszor vettem részt, az elsőben talán még Wellness főszerkesztőként, ha jól emlékszem).

A Szeretetszolgálat az akció www.ciposdoboz.hu weboldalán részletes útmutatást ad a cipősdoboz ajándékok elkészítéséhez, de online cipősdoboz küldésre már november 2-től nyílik lehetőség a
 www.liliputjatek.hu/ciposdoboz weboldalon keresztül. A Cipősdoboz Akcióban az „El a kezekkel a papámtól!” színészei mellett olyan hírességek is közreműködnek, mint Kulcsár Edina, Mező Misi, Vujity Tvrtko, Radics Gigi.
Csobot Adél, az El a kezekkel a papámtól! egyik főszereplője nagy örömmel vesz részt az ajándékozás minden szakaszában. „Rendkívül szívmelengető ez az akció. Ahol tudok próbálok segíteni, ezt mind magánemberként, mind közszereplőként is kötelességemnek érzem. A gyerekek arcára mosolyt  varázsolni pedig kimondottan jóleső feladat.” – nyilatkozta az első mozifilm-főszerepében debütáló énekesnő. A Nemzeti Filmintézet támogatásával, nemzetközi szuperprodukciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel készült film Dobó Kata rendezésében Gulyás Buda technikai rendezőközreműködésével készült, gyártója a Megafilm, producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, operatőre Reich Dániel, aki legutóbb a Drakulics elvtárs című filmet fényképezte. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmet is jegyző Horváth András Dezső írta. Vágó: Csillag Mano. A látványtervező Valcz Gábor volt, a különleges jelmezeket Bárdosi Ibolya jelmeztervező álmodta meg, a film zenéjét és betétdalait Rakonczai Viktor szerezte. Dalszövegíró: Orbán Tamás (Artisjus-Díj, Jakab Líra Díj, II. Európai Arany Művész Díj).

Ps: ki jön majd decemberben mozizni? Éééén! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2316736634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása