Nesze!szer

Botrány Gaultier ringjében: új Scandal Edt Pour Homme

2021. október 19.

 

 

 

new_him_etailing_egerie.jpg

 

Ki ne szeretné az új illatokat? És ki kedveli a botrányos férfiakat? Na jó, mondjuk úgy, hogy életünk bizonyos szakaszában keressük a társaságukat, hogy finoman fogalmazzak. Most megjelent Gaultiernél egy új illat, ami konkrétan felhevült állapotba hozza a viselőjét... és talán az azt élvezőjét is.  És ez persze a szenvedély története is.

A botrányos Imaan Hammam a ringben várja a veretlen Parker Van Noord- ot. A fiú arca perzsel. A lány semmihez sem hasonlító energia és hosszú combú díva. A ring királya itt egy olyan kihívással néz szembe, aminek szintén
tudja a titkait. Ha botrányos szerelmeseink kiütik magukat, az csakis a szenvedély hevében történhet.
Az illat Quentin Bisch, Christophe Raynaud és Natalie Cetto egy olyan illatot vettek alapul, amely tökéletesen reprezentálja Jean Paul Gaultier-t. Egy modern fás-keleti illat. Kezdetnek az ütős, friss zsályát gyümölcsös mandarinnal keverték – a magokat sem hagyva ki. Ez a fejjegy. Ezt követően ellenállhatatlan tonka babot adtak a mixhez, hogy igazán kellemes érzetet biztosítson a bőrön. Ez a szívjegy. Végül érzéki vetiver segítségével alkották meg a frissen vágott fa vibráló erejét. Ez az alapjegy. Az illat a finom szenzáció minden pontján üt.

 

8435415030885-jean-paul-gaultier-scandal-edt-pour-homme-100-ml_1.jpg

 

Az üveg
Az üveg, mint egy önarckép, mindent elmond boxolónkról. Fényűző, kifejezetten nehéz a kézben,
impozáns, tiszta. Pont, mint a box ring. Egy helyszín, ahol bármi megtörténhet… és a meccsek csak követik majd egymást, mert az üveg természetesen… utántölthető!
A teteje a bajnokunk koronája, és ez a király bizony nem hétköznapi: Freddie Mercury pimasz modora jellemzi (most sikerült megnéznem a filmet és úristen, ezt mindenkinek látnia kell!). Nincs, aki ellen tudna állni reggelenként ennek az üveg parfümnek. Olyan, mint egy igazi talizmán. A ring ezen királya bizony meg van áldva szerencsével!

 

A doboz
Egy boxolóhoz illő doboz. Piros bársony, de akár bíbornak, bordónak, rubinnak, vagy gránátalma vörösnek is hívhatjuk. A piros a vágy, a buja szenvedély szimbóluma. Csak simíts végig a dobozon, és máris megbolondít. Ha megragadod azonnal hat az érzékekre. Korona nyomat díszíti, mint a győzelem, a királyi hatalom pecsétje. Ez a doboz történetet mesél.  Scandal Edt Pour Homme - csak a bátraknak! 

 

 

 

Ps: Parker van Noord holland modellre azért erősen felhívnám a figyelmet...- már csak azért is, mert a héten van a születésnapja és ő a JPG arc! De milyen arc! 

 

Scandal Edt Pour Homme Férfiaknak Eau de Toilette 50ml – 27,400Ft
Scandal Edt Pour Homme Férfiaknak Eau de Toilette 100ml – 37,800Ft
Scandal Edt Pour Homme Férfiaknak Edt Pour Homme Refill 200ml – 45.700Ft
Scandal Pour Homme Deo spray 150ml – 13.300Ft
Scandal Pour Homme Shower Gel 150ml – 13.000Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7816726428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása