Nesze!szer

Amikor a rendelt autó reggel az ajtód előtt áll!

2021. július 23.

 

kocsi_en.jpg

 

 

Megosztás. Ebben egyre jobban és jobban hiszek átalakuló világunkban. Hogy vége az enyém, enyém, csak én akarom korszaknak. És hát valami olyasmiről mesélek nektek, ami pont erről szól. Létezik az autómegosztás szolgáltatás. Én eddig nem annyira tudtam erről, de kicsit világgá mentünk a csajokkal és  felmerült, mivel is menjünk, kinek a kocsikjával. Itt jött az ötlet, hogy próbáljunk ki egy ilyen szolgáltatást. És úristen, ez valami csúcs. Share Now a neve és nagyon jó kis autók vannak a flottájukban. Egy app letöltésével már intézhetsz is mindent és a rendelt nap reggelén ott a verda az ajtód előtt. Szóval tulajdonképpen ez egy nagyon praktikus autóbérlés. Mondom is, milyen fontos dolgokat tud ez az egész: 

 

    • idén nyáron 60 db Fiat 500 Hybriddel és 35 db MINI Cabrióval bővült a SHARE NOW flottája, ők az egyetlen hazai autómegosztó szolgáltató, amelynek cabriók is szerepelnek a kínálatában. Mi ezt teszteltük és kimaxoltuk az élményt, isteni volt! De a naptejet ne felejtsétek, ha kipróbáljátok a nyitott kocsikázást!
    • az autók a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehetőek. Tehát nincs gond, ha éjfélre kéne neked egy autó, mondjuk kimenni a reptérre, vagy ilyesmi. 
    • a SHARE NOW Pass előfizetéssel rendelkező felhasználók mindössze 60 Ft/perctől vehetik igénybe a kocsikat, akár 5 napos csomag is van, szóval egy nyaralásra is kölcsönözhető. 0
    • a szolgáltatás percdíjai tartalmazzák a parkolás, tankolás és biztosítás, valamint az országos pályamatrica díját is
    • a kiválasztott autót bárhol felveheted és leteheted a nagyobb városok városközpontjaiban is - magyarán nem kell azért utaznod, hogy beülj egy autóba. 
    • az applikáció azonnal letölthető és a regisztráció is pillanatok alatt elkészíthető
    • a felhasználók a kiválasztott autóra legalább 72 órával az igénybevétel előtt adhatják le a rendeléseiket az applikáción keresztül.
    • Még plusz info a témában: 
    • A SHARE NOW, Európa vezető közösségiautó-megosztója, jelenleg 16 európai városban van jelen közel 11 000 autóval, amelyből 2 900 teljesen elektromos. A mintegy hárommillió ügyfelet számláló SHARE NOW fenntartható városi mobilitási megoldást kínál, miközben – a mobilitási ökoszisztéma részeként – jelentősen hozzájárul a forgalmi dugók csökkentéséhez, hiszen egy közösségi autó legkevesebb négy-hat magántulajdonban lévő autót vált ki a forgalomban. A SHARE NOW négy városban kizárólag elektromos autókat üzemeltet, 10 városban pedig részben elektromos az autóflotta, amivel a SHARE NOW egyike a legnagyobb elektromos autómegosztóknak. BMW, Mercedes-Benz, MINI, Fiat és smart márkájú autóival a SHARE NOW bármilyen élethelyzetnek megfelelő autót kínál. A berlini központú cég egyike annak az öt mobilitási szolgáltatásnak, amely 2019-ben, a BMW Group és a Daimler AG közös együttműködése révén jött létre. A budapesti székhelyű SHARE NOW Magyarország 300 autót számláló flottával üzemel 2019 áprilisa óta. A hazai vállalatot a Wallis Csoport üzemelteti.

    •  Az élmény isteni volt. Egy kék Fiat 500 volt nálunk és egy Mini Cabrio. Mindkét autót teszteltem, brutál jó feeling volt. Utasként is, természetesen. Azt hittem, alig fogunk beférni, de úristen, még az is összejött, pedig azért jár velünk cucc rendesen. Az pedig, hogy a telefonról lehetett mindent indítani, becsukni, külön élmény volt. Nyilván még így is bennem volt a szokásos: jaj, hol is van a kulcs dolog, de meg lehet ezt szokni, azt kell mondjam. Köszi az élményt Share Now, remélem, ezzel a posttal másokkal is sikerült megosztanom, hogy vagytok és csúcs az egész! 

      Minden praktikus infót megtaláltok ITT. Jó utat, környezettudatosat! 

       

       

       

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4516636140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása