Nesze!szer

Ez a Hamupipőke remake igazán más

2021. július 04.

 

 hamupipoke.jpg


Itt vannak az első képkockák, a főszerepben Camila Cabello, de az igazi meglepetés mégis a tündér keresztanya. Pontosabban tündérkeresztapa. Hollywood úgy tűnik nem ismeri a régi mondást, miszerint "Ami nem tört el, ne ragaszd össze" hiszen az elmúlt években rengeteg klasszikus történetet - hol kisebb, hol nagyobb csavarokkal -
újraforgattak, majd mozivászonra vittek. A legújabb ismét egy musical, méghozzá a népszerű énekesnővel, Camila Cabelloval a főszerepben. Bármit is gondoltunk a korábbi feldolgozásokról (a Disney 1950-es klasszikusa, az Örökkön-örökké, a Los Angeles-i tündérmese, a Hamupipőke-történet, vagy a Lily James főszereplésével készült Hamupipőke), az Amazon Studios feldolgozása kétségkívül egyedülálló a maga nemében. Miután egy ismeretlen felhasználó engedély nélkül felvételeket tett közzé a filmről a napokban, az Amazon Studios úgy döntött, hogy a vártnál korábban (június 30.) bemutatja az előzetest. Amelyben megismerhetjük Ellát (Cabellot), egy feltörekvő divattervezőt, kinek tehetsége éppen akkora, mint a képzelőereje. Csakhogy valóra váltani legnagyobb álmát nem is olyan egyszerű, mivel gonosz mostohaanyja (Idina Menzel, aki egyébként Elsat szinkronizálta a Jégvarázsban) bezárva tartja őt.
Egy nap azonban a lehetőség mégis Ella ölébe hull, hála az ő zseniális, és természetesen szuperdivatos tündérkeresztapjának Fab G-nek, akit Billy Porter, amerikai színész, énekes és stílusikon alakít. (A korábban inkább csak színházi körökben ismert Billy Porterre az elmúlt év során főleg extravagáns szettjeinek köszönhetően figyelt fel a világ.)
A rövid bemutató legviccesebb része szerintünk az utolsó pár másodperc, amikor Fab G megkérdezi Ellától, akar-e menni a bálba, ő pedig azt feleli: ";Persze, épp erről énekeltem két perccel ezelőtt"
A legújabb Hamupipőke történet 2021. szeptember harmadikán érkezik az Amazon Prime műsorára, Cabello, Porter és Menzel mellett olyan színészekkel, mint Minnie Driver (Az operaház fantomja), James Corden (The Prom – A végzős bál), Nicholas Galitzine (Bűvölet – Az örökség) és Pierce Brosnan (Mamma Mia!). Érdekesség, hogy a nagy költségvetésű produkció műfaját ";wurlitzer musicalnek" minősítették, ami annyit tesz, hogy a filmzene többnyire híres popzenék feldolgozásából áll majd, lehetőséget adva ezzel a szereplőknek egyszerre megvillogtatni színészi és énekesi tehetségüket.

Billy Porter az instán ITT.

Nesze!Dóri

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9316611984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása