Nesze!szer

Egyetlen fotó, ami visszarepíti a Gossip Girl rajongókat 2007-be

2021. június 27.

 

gg-gossip-girl-5516393-1280-1024.jpg


Tavaly november óta a Gossip Girl HBO-rebootja tartja lázban a sorozat rajongóit, most pedig újabb képet csepegtettek a sorozat készítői. Amit tulajdonképpen egy easter egg-ként is felfoghatunk, hiszen rávilágít a két sorozat közti hasonlóságokra, legalábbis ami a divatot illeti.
Lehet szeretni, lehet utálni, de az biztos, hogy napról napra közelebb kerülünk a Gossip Girl reboot premierjéhez (július nyolcadika), vagyis hamarosan ismét nyomon követhetjük New York City újgazdag fiataljainak gyakran botrányokkal teletűzdelt életét. Amit természetesen Gossip Girl szorgalmasan dokumentál majd, csakhogy - a kor szelleméhez hűen - kommunikációs platformja ezúttal már nem egy blog, hanem az Instagram lesz.
Az eredeti sorozat ugyanakkor nem csupán a drámai helyzetek miatt bilincselte a nézőket a képernyő elé, hanem a szuper outfitek miatt is, amiből a készítők ígérete szerint ezúttal sem lesz hiány. Már csak azért sem, mert a jelmeztervező ugyanaz az Eric Daman lesz, akit anno felkértek erre az igen fontos szerepre. A sorozat trailere a hónapban jött ki, azóta pedig egyre több és több kulisszatitokra derül fény. Most például arra, hogy Serena van der Woodsen ikonikussá vált kendője a rebootban is felbukkan. Nektek melyik tetszik jobban? Írjátok meg kommentben!

 xoxo: Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8116605832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása