Nesze!szer

A krém, aminek tényleg látszik a hatása! - kedvezményesen

2021. május 12.

 

kremes_kep.jpg

 

Igen, be is vallottam nektek, az utóbbi néhány hónap azért megtette a magáét. Nemcsak úgy jött ki rajtam, amin átmentem, hogy hű, mennyire fáradt vagyok, hát a bőröm is megsínylette a betegápolásos- karanténos időszakot rendesen. Most új életet kezdtem, lecseréltem a krémeimet,  feltöltöm a kollagén raktáraimat, egy klinikát is felkerestem, de mutatom is, mit használok most. 

 

img_20210512_064243_114.jpg

 

Azért a Collagen Coctailtól rendeltem, mert a kollagénjüket iszom már egy ideje és arckrémben is volt bizodalmam az első rendeléshez. Nyilván nem leszek egy érettségiző tinilány újra, mert azért 40 felett ez ritkán történik meg. De azzal, hogy van itthon egy szuper anti-aging krémem és kívül-belül pótolom a kollagén raktáraimat, mindent elkövetek annak érdekében, hogy jóval kevésbé látványosan hagyjon nyomot rajtam az idő kereke.  Soha jobb döntést.

Nyilván elsőre az állagot nézi meg az ember és az illatot, hisz nőből vagyunk, ugye?! Engem ez megfogott. Nem szeretem, ha valami bidi-büdi, itt csak jóság van. Azt már tudom, hogy nagyon, de nagyon nem elég hidratálni, főleg, 40 felett. Sőt. Az anti-aging mint vonal, az elég fontos és azok a krémek, amelyek tényleg adnak valamit és a te bőrödre valóak. Ebben Plankton EPS is  van. És mit csinál ez? Egész konkrétan rögtön látható eredményt. Egy negyed órácska sem kell hozzá és már sokkal simább az arcod. De én nemcsak az arcomra használom, hanem a dekoltázsra is, mert az is kirakatban van azért, lássuk be. Könnyen beszívódik, szóval a fürdőszobai piperézés után rögtön fel tudsz öltözni reggel, nem kell várni, hogy nehogy befogja a pólót. Minden hatóanyagot gondosan válogattak is, de rögtön érzed is, hogy bizony itt komoly felhozatallal van dolgod.

Nem kertelek tovább, ha jót akarsz magadnak, ezt rendeld meg, most óriási akciójuk van május 24-ig.  Ajándékba is adhatod, csak jót teszel vele! Ez egy igazán remek anti-aging krém. És most kedvezményt is kapsz rá PATRICIA10 kóddal már indulhat is a mandula. Még több infót és magát az arcápolót ITT találod. Bátran rendelj belőle, nem bánod meg, csak a ráncaidat veszítheted! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8716556920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása