Nesze!szer

Egy kis tavaszi smink esszencia

2021. április 18.

 

 

20210407_152826.jpg

 

Az ember lelkének is szüksége van most a sminkre, azt gondolom. Az egyik legnagyobb meglepetés számomra mindig az Essence márka, mert egész jó minőségű termékek, nagyon jó szemlélet és igazán inspiráló darabok. Az új kollekciójuk.

"Üde arcszín, fényes ajkak, és tökéletes szempillák - ez minden szépségkirálynő álma. Azt mondjuk: "Az álom váljon valóra!" a 2021-es tavaszi / nyári szorti frissítés új termékeivel. Természetesen minden garantáltan állatkísérletmentes - az összetevőktől a késztermékig. Ebben a szezonban egyértelműen a Clean Beauty formula áll a középpontban – akár az új szépség- ápolási termékeknél, akár a népszerű bestsellereknél.

A "kevesebb több" mottóhoz híven ügyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb hozzávalót használjuk, és a Clean
Beauty termékeink gyártása során ne legyenek ellentmondásos alapanyagok, kifejezetten kerülve a PEG-ek, parabének és mikroplasztik részecskék használatát. Ugyanakkor a lehető legnagyobb arányban természetes összetevőket használjunk, és támogassuk a fenntartható pálmaolaj előállítását." - mondja az Essence. 

Mondom is. A körömlakkok 40 másodperc alatt száradnak, ez azért elég tuti. A szilikon- és parabénmentes alapozó akár 16 órán át is tart, vízálló és nem kenődik. Az ikonikus szempillaspirál is megérkezett könnyálló formátumban, én ennek nagyon örülök, mert a maszkos időszak miatt már mindent lesírtam magamról, de tényleg. Nagy kedvencem az ajakdúsító, ezt tényleg próbáljátok ki, mert ár- és érték arányban eléggé ott van a szeren. Fényes felületet ad és hialuronsav és E-vitamin is található benne. A Lip Care Boosters családban radírt, szérumot és ajakbalzsamot is találsz, nagyon finom, kókuszolaj van ez utóbbiban. Minden termék a tavasz-nyári vonalban nagyon kis vidám, színpompás. Mindig kérdezitek, kamasz lányoknak mit ajánlok: hát például ezeket az Essence termékeket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3616493062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása