Nesze!szer

Szenzációs képzés indul: legyél Wellness és Spa-manager!

2021. április 13.

 

 

iwi_1.jpg

 

Lehunyom a szemem... és már ott is vagyok képzeletben egy gyönyörű szállodában. Nem, nem vendégként, mert ebben az álomban kosztüm van rajtam és igazán csinos vagyok. És én segítem menedzselni a szállodát és azt, hogy milyen szolgáltatások legyen a spa-ban, mi a fontos, mivel kényeztessék a vendégeket. Ugyanis a valóságban úgy néz ki, hogy jelentkezni fogok az IWI Wellness és Spa-menedzser képzésére, mert nagyon érdekel ez a terület. Tudom, sokan vannak ezzel így, mert nagy a kereslet a nemzetközi piacon a versenyképes szakemberek iránt. 

 

Egy sikeres spa-manager erős interperszonális készségekkel, szervezői-, vezetői -, HR- és IT-ismeretekkel rendelkezik.
• Hatékonyan képes vállalkozást vezetni, terméket, értékesítési csatornát és legfőképp a megfelelő munkaerőt kiválasztani.
• Ismeri az iparág sajátosságait, a trendeket, és elsősorban az általa irányított személyzettel vevőorientált szolgáltatást kínál.
• A képzés saját vállalkozást üzemeltetőknek is hatékony támogatást és segítséget nyújt a mindennapokban. Legfőképp abban, hogyan tegye sikeressé és versenyképessé saját vállalkozását.
• Szakemberekből álló tanári csapat, gyakorlatorientált tematika, szakértők és neves előadók segítik a résztvevőket a sikeres wellness-szakemberré váláshoz.

Ezt olvastam az IWI Nemzetközi Fitnesziskola kiajánlójában. A céget régóta ismerem, még amikor a Wellness magazin főszerkesztője voltam, sokat dolgoztunk együtt. Akkoriban még csak edzőket képeztek leginkább, sok barátom, barátnőm, végzett náluk. Azóta piacvezetők lettek és nemzetközi szinten is akkreditáltak a tanfolyamaik. Óriás szakértelem van mögöttük, tapasztalak és nagy tudás, azt kell mondjam. 20 éve működő fitnesziskola, több mint 15.000 részvevő, aki járt hozzájuk és tett sikeres vizsgát. 

 

hotel_iwi_1.jpg

 

Az ország legjobb edzőtermeiben és szállodákban, spa-kban találhatóak ők. Spa-menedzsmenttől a holisztikus gyógyászaton át, a balneoterápiáig rengeteg mindenről lesz szó, szaunákról, egészségfejlesztésről is lehet tanulni, fuh, nagyon várom már. Kiknek ajánlom ezt a képzést, aki nem én vagyok? Kozmetikusoknak, akik fejlődnének, olyanoknak, akik világot látnának és gyönyörű szállodákban dolgoznának vagy csak azoknak, akiknek a szenvedélyük a vendégek minél jobb kiszolgálásának kitalálása, megszervezése. Nekem álommunka ez, ha jobban belegondolok és mindegy online óra olyan a tanrendből, ami érdekel és néhány hétvége alatt elsajátíthatom a legfontosabbakat. Vizsga is lesz, komoly, készülni kell rá. De ugye, tudjátok, hogy van itt az a pillanat, amikor a teremtőenergiák olyan erősek, hogy léphetünk az álmaink felé... főleg, ha egy káprázatos spa-ba vagy szállodába vezetnek. 

Minden tananyag élő, online formában "kapható" meg, de saját feldolgozásra is lesz lehetőség. Komoly tanulás ez, de jól beosztható, hisz lesz olyan, aminél te, vagy én döntöm el, mikor is nézem meg, vagy dolgozom fel a feladatot. Mondjuk, én hajnalos típus vagyok, de van, aki este ér rá, ha a mini emberkéje elaludt. Ám az a jó, hogy személyre tudod szabni az oktatást magadnak. A tanári kar remek és hát referencia a végzetteknél van bőven!

 

Na, ki kapott kedvet? Én biztosan! 

Hoztam nektek egy kedvezményt is. Aki még csak hezitál, annak:

A blogpostra hivatkozva lehetőség van betekinteni a képzésbe! Ha bizonytalan vagy még, most 10.000 Ft-ért a szombati nyitó napra bekapcsolódhatsz. 
A téma: A szolgáltatások egyedi megközelítése. Az ügyfélszolgálat szerepe.
 Amennyiben valakit érdekel ez a lehetőség
Jelentkezni az info@iwi.hu e-malein április 16. péntek 14 órági (név, email, telefonszám megadásával) lehet.
Érdeklődni pedig Richvalszki Zseraldina oldalán tudtok ITT.  
Annyira, de annyira örülnék, ha már ott tartanánk, hogy egy szuper spa-ban kiderült, az IWI képzésen jártatok és utána kaptátok meg az állást. Jó tanulást mindenkinek, az online térben találkozunk - aztán pedig a szállodákban. 
Ps:
Néhány információ még az oktatókról
Richvalszki Zseraldina spa szakember, üzletfejlesztési tanácsadó, vállalkozásszervező közgazdász - IWI Wellness & spa szakági vezető, Wellness Világnap (GWD) nagykövet, előadások: spa menedzsment, üzleti tervezés, szolgáltatás menedzsment, ügyfélszolgálat
Dr Kuklis Eszter orvos, életmódtréner, természetgyógyász -  előadások: Reformtáplálkozás, worksite wellness, holisztikus gyógyászat 
Feller Adrienne Adrienne Feller márka alapító, termékkreátor – az Illóolaj Mester - előadás: aromaterápia, pszichokozmetikai kezelések a SPA-ban
Csillag ZoltánBusiness és management coach, készségfejlesztő tréner, tanácsadó - előadások: pénzügy, számvitel, vállalatgazdaság, marketing
Kiss Izabella: kozmetikus mester, kozmetikus szakoktató -  előadás: kozmetológia
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6216499108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása