Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2021. április 10.

 

eletero_energia.jpg

 

A mostani időszak egyik legfőbb tanítása, minden külső, fizikai történésen és állapoton keresztül az, hogy az energiánk, az életerőnk az egyik legdrágább kincsünk és ez csak a sajátunk, ne adjuk oda másnak, ne engedjük senkinek, hogy elrabolja, leszívja az erőnket és legyünk a saját életünk urai!
Minden ember energiából él, még ahhoz is energia kell, hogy a kezünket, vagy akár egyetlen ujjunkat megmozdítsuk és felemeljük (aki volt már olyan helyzetben, állapotban, hogy erre sem volt képes és meggyógyult belőle, az pontosan tudja, hogy mit jelent ez). Mindenhez erő kell, nem csak a munkához, de a reggeli felkeléshez, a kapcsolataink működtetéséhez, a mindennapi tevékenységeinkhez, még ahhoz is, hogy egy kanalat felemeljünk, egy szót kimondjunk, vagy egy szeretett társunkat megöleljünk... Ez az életerőnk, ami mindenkinek a rendelkezésére áll és mindenkinek a SAJÁT FORRÁSÁBÓL ered és a rendelkezésére áll.
Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9816495096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása