Nesze!szer

Monica Bellucci Dolce táskával múlatja az időt

2021. március 28.

 

monica-bellucci-dolce-gabbana-devotion-handbag-campaign01.jpg

Az utóbbi években inkább a lánya szerepelt a divat világának terén (huh, ez kicsit képzavar, bocsi!), de azért még anyut se kell leírni. A Comói-tó festői háttere előtt szerepel Monica Bellucci. Kérdés, ezeket a gyönyörű Dolce&Gabbana táskákat lenne-e alkalma hová elutaztatni az embernek, nyilván a Lidl nem a megfelelő kifutó ehhez. Nekem picit úgy tűnik, mintha Monica arcán dolgoztak volna.... de nincs is ezzel semmi baj, használja ki az ember, amit lehet. Mondjuk, karantén után szerintem sokaknak lesz botox az ascendense. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1216483020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.03.29. 06:54:29

Igen mert neki lehet élete. Egy magyar anya igenis hordjon ruhának liszteszsákot és egyék meg a mitesszerek a fejét és táskásodjon meg a szeme a fáradtságtól és álljon szét a haja a kialvatlanságtól amíg a gyereke Monica Bellucci táskáját lóbálja a teliszembőlszemtelenarckifejezéses szelfin!

2021.03.29. 06:54:35

"de azért még anyut se kell leírni"

Te mint egy világ számára ismeretlen magyar blogger-nem sértésből, hanem gondoljunk bele egy kicsit-megengeded, hogy Monica Bellucci tündökölhessen továbbra is. Biztos megköszönné egy mosollyal, hogy hülye vagy kislyányom.

2021.03.29. 06:54:36

Az meg egy külön vicc, hogy putrisztánban oda fajult a helyzet, hogy a lányuk a saját anyjukba mártanák a kést, hogy mi az, hogy takony kiskamaszként nem engedhetek magamnak dolgokat, mint muter. Ha anyának új táskája van, nekem táska kell nyenyenye-nem baj hogy mit belepakolni. Ha a körméről pletykálnak, akkor nekem sötétciklámen körömlakkot kell halmozni nyenyenye. Ha anya szempillaspirálozik akkor én is a k. anyját anyámnak jelszóval. Ha érzem a parfümjét, akkor nekem is kell, különben ráuszítom apucipapucit nyenyenye. És ha az ember nem akar kurvát csinálni a gyerekéből, megveretve magát apucipapucival, akkor jobb, ha krumpkiszsákban mutatkozik a gyerek előtt, nehogy a 16 éves szülinapjára rúdtáncos cipőt kérjen villogó led diszkófénnyel és Pirner Alma oktatóvideóval, vagy babakocsit, vagy ki tudja.

És bár szempillaspiráloztam korán, addigra anyu már nem, de ha utánoztam is, eszembe nem jutott gondolatban a pokolba kívánni, mert nem vagyok született ribanc. És ez a fontos különbség.

És ez azért történhet meg, mert a férfiak szarba se nézik a nőket, helyette játszák a mindenki kollektív aranyapucija szart és az anyákra meg ráfogják, hogy irigy, mert nem vesz csipkés tangát az ovis gyerekére a nagy nőiességfejlődés jegyében, amikor a férfiak a nagy része is komplett elmebeteg. Nem gyerekkorban van helye a picsariszálásnak és nem a termékeny felnőtt nőnek kéne rejtegetni a nőiességét (már amennyi maradt belőle, miután folyamatosan lekurvázzák), nehogy felnőtt férfiak lekurvázzák (értsük: a felnőtt termékeny nőt, mint potenciális-életkornál és termékenységénél fogva), miközben a tinitaknyokban-akiknél ez még tabu kéne legyen, mert elméletileg civilizációban élünk, és nem az őskorban, ahol az első menstruáció mondta meg-már kész nőt látnak és olyan szemtelen nagyképű ribancviselkedést engedhet meg magának amit akar, mert mégiscsak gyerek és jajj de cuki.

Hát menjen mindenki a büdös picsába.

2021.03.29. 06:54:41

Azért még jó, hogy nem dobja a világ a szemétbe Monica Belluccit. Ja bocs el is felejtettem, hogy nem putri országunkról van szó, szóval máshol tudják legalább, hogy alpári prosztóság lenne.
süti beállítások módosítása