Nesze!szer

A Victorias Secret plus size méretben is gondolkodik

2021. február 16.

 

victorias-secret-spring-2021-lingerie-campaign02.jpg

Tudom, tudom.... nem egy hölgy kap hülyét, hogy a melltartók D-kosarasig vannak csak, a bugyig meg... szóval. Mindenki más, akár alkatilag, akár humorilag. És ez nem mindig vicces. A Victoria's Secret most kihozta az őj kollekcióját. Taylor Hill, Jasmine Tookes, Devyn Garcia, és Sara Sampaio szerepel a darabokban. Mindegyik tetszetős, több vonaluk is megjelenik és hát főleg azért, mert többféle egyéniség, forma mutatkozik meg. Így is lehet kampányolni! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6616429558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.02.17. 12:02:02

Mindegy nekem úgyis csak krumpliszsákra telik, meg minek úgyse (csúnya szó-felesleges álszenteskedés dedó szótárral) meg engem senki.
Szóval az első képen nem plus size-os, a második egy plus size nőn pont olyan is lesz, mint a ...búvárruha vagy egy krumpliszsák.
süti beállítások módosítása