Nesze!szer

Ékszertrendelő a szezonra

2020. december 19.

 

img_20200827_1000241.jpg

Az év olyan volt, amilyen, viszont az ékszereket nem felejtettük el szeretni. A részemről azokat részesítem előnyben, aminél ismerem az alkotót és tudom, hogy kézzel készül, törődéssel, odafigyeléssel. Megkérdtem Ildit, a PigemArt alktotó tulajdonosát, meséljen nektek a szezon trendjeiről kicsit. Csillogásra fel! 

 

1.) Őszi-téli ékszer divattrendek 2020-ban:
Mint a legtöbb nő, én is szeretném követni mindig a divatot, és szeretnék minden évszakban trendi lenni. Ez azért eléggé megterhelő lehet anyagilag (is). És most jön a DE! Szerencsére a divat állandóan körbe-körbe jár; ami ma divatos holnap már nem az, de lehet, hogy holnapután már újra az lesz. Ebből következik az a jó tanács, hogy a kedvenc, minőségi darabjainkat őrizzük meg, rejtsük el a szekrény mélyébe, de ne felejtkezzünk meg róluk. Az idei őszi-téli ékszertrendek is erről szólnak, a régi, már jól bevált darabok visszatéréséről.
- Előkerülnek a nyolcvanas évek brutál, túl méretes fülbevalói. Ha nekünk még nem volt ilyen, kérjük el anyukánktól!
- Nagyméretű aranyszínű nyakékek, melyből egy is elég, hogy tökéletesen nézzünk ki.
- Olyan medálok, melyek már műalkotásnak minősülnek.
- Charmokkal telitűzdelt láncok, karkötők. (Tudtátok, hogy ennek a magyar elnevezése zsuzsu? És nem szebben hangzik?)
- Sok-sok igazgyöngyből készült fülbevaló.
- Úgynevezett statement ékszerek, melyek egyetlen ásványból készültek, természetesen jó nagyokból..
Az őszi trendszínekből számomra az élénkebbek viselhetők, mint a borostyán szín, vérpiros (szamba), homokszín, klasszikus kék, fáradt rózsaszín, ultramarin zöld, téglaszín( égetett tégla), barack rózsaszín (barack nugát szín), és a bíborvörös.
A téli divatszínek már kissé lehangolóbbak, mint a törtfehér, mélykék, szürke és a katonai zöld. Nem elég ez a szürkeség kint, még magunkon is ilyen fáradt színeket viseljünk? Én személy szerint inkább nemet mondok a téli trendszínek követésére.
2.) Hogyan válasszunk biztosan tetsző karácsonyi ajándékot, íme, a tuti tippek:
Az idei karácsony már nagyon közeledik, de szerintem még sokan vagytok (vagyunk), akik még ajándékvásárlás előtt állnak. Nekik szeretnék segíteni néhány ötlettel, hogy könnyebben választanak ékszert szeretteiknek. Nem egyszerű feladat megtalálni azt a darabot, ami majd örömet okoz a majdani viselőjének, hogy elkerüljük azt, hogy a választott ajándék egy fiók mélyén landoljon.
A legfontosabb kérdés az, hogy milyen ékszereket hord az a személy, akinek ajándékot választunk. Lánc, karkötő vagy csak fülbevaló? Bohókásabb vagy elegánsabb stílust kedveli? A visszafogottabb vagy harsányabb színeket visel? Kicsit megkönnyítve a tanakodást, lássuk azokat  az ékszereket, amikkel nem tudunk mellé lőni.
A barátnőnk biztosan örülne egy olyan karkötőnek, aminek a párját mi is viseljük. Ha annak még piros is a színe, az a Kabbala szerint testi-lelki védelmet nyújt viselőjének és bevonzza a szerencsét..

Az igazgyöngy az, amit a nők 90 %-a szeret. Egy csodaszép gyöngy fülbevalóval nem lőhetünk mellé. Azok a férfiak, akik viselnek ékszert (is), egy fekete ónix karkötőnek biztosan örülnének. Vagy csak valami apróságra gondoltál? Válassz egy bohókásabb fülbevalót vidám színekkel. Tudod, hogy mit szeretnél, de sehol sem találod? Segítek megvalósítani az elképzelésedet, van még idő (igaz már csak kicsi) karácsonyig, ne aggódj!

Ps: a PiGemArt weboldalát ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8516350612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása