Nesze!szer

Amikor az arcom luxus tornázni ment a PANDHY’S™ beautique-ba

2020. december 18.

 

20201124_100645.jpg

 

Sokan kérdeztetek a néhány nappal ezelőtti postomnál, milyen arckezelésre is készülök a a PANDHY’S™ beautyque-ban. Tadamm, eljött az ideje, hogy el is meséljem. Ugyanis, a fitnesz termek zárva, de én bizony tornázni voltam. Az arcomat vittem edzésre. A gyönyörű Bartók Béla úton található szalonban ugyanis Face trainer kezelésen vettem részt. Mesélem is.

20201124_095236_1.jpg

 

 

Első körben kiválasztottuk az illatot, ami a kezelésemet lengi majd körül. Számok voltak csak írva a kis finomságokhoz, tehát semmi magyarázat, mindent az érzékeid döntenek el. Nekem nagyon tetszett a játék, már olyan értékesnek éreztem magam ettől. Azután pedig kitöltöttem egy kérdőívet, magamról, a szokásaimról. Nyilván itt nem azt kérdezték meg, hogy mi volt a jelem az oviban, hanem azt, mennyi folyadékot iszom, milyen egészségügyi problémám volt esetleg stb... és ami meglepett: nem egy papírt töltöttem ki, hanem egy tableten jelölgettem a válaszaimat. Fú, ez nagyon high-tech érzést adott. Aztán gyorsan beöltöztem, illetve átvettem az utcai ruhát a kozmetikai kezeléshez kapott szettbe. Köpenybe bújtam és már be is feküdtem a kozmetikus kezei közé. Előtte természetesen ózonos fertőtlenítés történt a kabinomban, légcsere is, hogy minden maximálisan biztonságos legyen. Jaj, már nagyon vágytam a kezelést.

20201124_110145_1.jpg

 

 

Bebújtam a takaró alá és mindent előre át- és megbeszéltünk, én nagyon szeretem tudni, mi is történik velem. Már alig vártam, hogy kezdjünk. A metódus, amivel dolgoznak, nagyon érdekes. Gyakorlatilag az arcodat egy tornával új életre keltik. A lemosás után kis harangok kerültek elő, de nem csilingeltek, inkább úgy képzeld el, mint amikor köpölyöznek valakit, csak ezt a dekoltázson és arcon teszik. Nem, nem fájdalmas, nem is szeretem az olyan kezeléseket, de nagyon mókás. A bőr totál felpezsdül. Az Face trainer kezelés tulajdonképpen több, mint arcápolás, mert ez egy erős, intenzív masszázs, gyúrás és izomlazítás. A harangok után jöttek a titkos izmaim. Ez nagyon hatékony a vérkeringés, a kollagén termelés és a sejtmegújítás serkentésére. Mindenhez persze a saját fejlesztésű és maximálisan a legjobb összetételű a PANDHY’S™ termékeket vetik be. (Nagyon szerettem őket magamon). Szóval, most jött az igazi torna, több, mint 40 olyan izmot megdolgoztatva, amiről szinte nem is tud az ember, hogy létezik. Na, most kiderült, hogy vannak. Gyúrta, gyömöszölte a kozmetikus az arcomat, ezzel is feljebb tornázva a vonásaimat. Mókás volt, de igen hasznos, azt kell mondjam. Minden összesen 90 percet vett igénybe, tokkal-vonóval és még egy csodás kézmasszázst is kaptam, miközben egy braziil kaolinnal készült arcpakolással lezártuk ezt a csodás szeánszot. 

Azt gondolom, hogy a szépségért meg kell szenvedni mondás lejárt lemez. Nekem ez a Face trainer kezelés több mint kellemes volt. Arcszobrásznál jártam, úgy érzem.  Az orcámon a kis almácska feljebb mászott és nem lóg annyira az egész, tényleg anti aging hatás rendesen! Mindezt a saját fejlesztésű termékeikkel, ami szerintem valahogy még luxusabbá teszi az egészet, az ember lelke pedig a fizimiskájára is visszahat. Ajánlom ezt a fantasztikus kezelést azoknak, akik szeretnék összerendezettebbé, kontúrosabbá tenni a vonásaikat, drasztikus beavatkozás nélkül. Persze, ez az otthoni folytatás nélkül mit sem ér, de a kedves kozmetikusok ebben is segítenek és átbeszélheted velük a bőrápolási rutinodat és akár plusz termékeket vihetsz haza tőlük. Mindent alumínium palackokban és tégelyekben, hogy újratölthető legyen majd, ne károsítsuk feleslegesen a környezetet. Még kaptam egy natúr sminket, ezt nagyon kedvelte az arcom és a szemöldökömet is kicsit megregulázták. Szeretném azt mondani, ide visszatérek még, mert ez a prémium kiszolgálás igazán fantasztikus volt. Vagy egy másik PANDHY’S beautique-ba, mert lassan franchise lesz ebből a csodából. Megértem!

A weboldalt ITT találod, csak ajánlani tudom!

 

20201124_112532_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1116325420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása