Nesze!szer

Jövőre szürkén vagy sárgán látjuk a világot? 2021 színei

2020. december 13.

 

pantone_2021.jpg

 

Oh, hát idén a Pantone bizottságánál volt egy kis csuszi, de kijöttek a következő év trendjének színei. Elsőre kicsit megijedtem, aztán láttam hogy nem is olyan rossz ez. 2021 kiválasztott árnyalatai a szürke és a sárga, mondom hivatalosan is. Pontosabban trendszíneit választották meg, ugyanis 2021-ben nem egy, hanem két ilyen szín is lesz: a PANTONE 17-5104-es Ultimate Gray, vagyis az alap szürke, valamint a PANTONE 13-0647-es Illuminating, azaz a világító sárga árnyalat. Nekem a sárga azért tetszik, mert a Pantone reagál mindig a világ változásaira és az idei évünk lássunk be, nem volt túl színes. A sárga pedig egy motiváló, vibráló szín:

"Az alap szürke és az élénk, világító sárga egyesülése a lelkierő adta pozitivitás üzenetét fejezi ki. Praktikus és sziklaszilárd, ugyanakkor szívmelengető és optimista, ez a színkombináció rezisztenciát és reményt nyújt számunkra. Bátorságot kell merítenünk és fel kell emelkednünk, ez elengedhetetlen az emberi szellem számára” - nyilatkozták hivatalosan. A reménnyel nekem sincs gondom, sőt!

elozo_ev_pantonte_szinei.png

 

Kérdés, neked melyik áll jól, én mindkettőt kedvelem, de némi pozitív üzenetként inkább a sárgára szavazok a magam részéről. Te? 

 

ev_szine.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr416330600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása