Nesze!szer

A francia prémiumkozmetikum: Esthederm

2020. november 30.

esthederm-lift-repair.png

 

Egy újabb kozmetikai márka a piacon? - kérdezte tőlem egy ismerősöm, amikor az év elején megjelent az Esthederm márka itthon. És igen, mondhatnánk azt is, hogy minek és még egy és sikeres lesz-e egyáltalán. De ezt csak azok mondják, akik nem ismerik a márkát. Csodának nem nevezném az Esthedermet... vagy mégis? Mesélek róla, mert ti, akiknek már jó sok brandről meséltem már, egészen biztos odáig lesztek érte.

Francia és prémium? Igen!

A kozmetikai piacon nyilván több vonalat is megkülönböztetünk. Az Esthederm Franciaországból származik és ezt a márkát a prémiumkozmetikumok közé soroljuk. Bár ezt az is látja, aki csak a kezébe veszi a kozmetikában vagy a patikában valamelyik finomságot tőlük. Nagyon tetszetős a külcsIn is. A belbecs pedig... Azt mindenki tudja, hogy azért a szépségápolás hazája Franciaország. Institut Esthederm a hivatalos neve... ha még nem hallottál róla.

Jean Noel-Thorel találta ki és fejlesztette ki az Esthedermet, a cég másik zászlóshajója egyébként a Bioderma. Aki előző életében (bocs, most nem utazhatunk) sokat járt Párizsban, vagy reptéren találkozhatott már ezzel az ökobiológiai márkával.

És mit jelent az ökobiológia?

A lényeg: a bőr biológiai működését tiszteletben tartva, mintegy azt segítve fejtik ki hatásukat a krémek. Hatóanyagaink tiszták, hasznosak és biomimetikusak Így jön a csIzió: mind bőrazonos,tehát sajátjaként ismeri fel a bőr, amit adsz neki. Miért is jó ez? Mert ha valami, hát ez tényleg beépül és eléri a kIvánt hatást. 

Az Esthedermnél mindig tiszta molekulákkal dolgoznak, amelyek tiszteletben tartják a bőr ökoszisztémáját és újra aktiválják az anyagcseréjét. Védik a természetes erőforrásait és visszaállítják az eredeti állapotát. Ezeket a molekulákat nagyon szigorú feltételek alapján szelektálják. Tiszteletben tartják a bőrt, ami azért igazán fontos, mert sok-sok kozmetikum gyakorlatilag túl durva az arcunkkal és nem is tudunk róla (mondjuk, ha rendszeres olvasóm vagy, hát én jól elmondom!...D). Thorel azt vallja, ne kezeljük túl az arcot, egyszerűen tanuljuk meg, hogyan is működik a bőrünk. 40 éve létezik ez a márka, szóval van már gyakorlatuk abban, mi is a jó igazán nekünk. Most mondom is, mire épül a brand.

age_correction_textures_2_1.jpg

 

Anti-agingből jeles!

Az Esthederm alappillére a Cellular Water Mist. A legnépszerűbb termékei közé tartozik ez a celluláris víz tartalmú, antioxidánsokat tartalmazó arcpermet. Fő alkotóeleme, a celluláris víz, az Institut Esthederm formula központi hatóanyaga, mely a bőrt láthatóan szebbé és feszesebbé teszi: “hasonlóan a bőrben lévő vízhez, az arcpermet tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, megnöveli az életerejüket és megadja az ideális működésükhöz szükséges energiát.”  Megmondom őszintén, amióta én ezt ismerem, azóta szinte elképzelhetetlen enélkl számomra a mindennapi rutinom. Olyan, mintha egy lágy vizet szórnál az arcodra, ami telis-tele van öregedésgátló hatóanyaggal. Ezt az egyedülálló folyadékot, amit a bőrünkben található víz ihletett, minden Esthederm formulában felhasználnak. A Cellular Water, azaz a Celluláris víz optimalizálja a sejtek anyagcseréjét és a bőrápolás hatékonyságát, de a többi kozmetikumukban is ott van. Maga a permet a táskából bármikor előkapható és olyan, mintha újra életre keltenéd a bőrödet. (Smink alá és fölé is ajánlom és hát, tuti tippként mondom: ha beszáradt a szempillaspirál, fújj kicsit rá belőle és et voila - újra tudsz kenni a spirállal. )

Egyébként az Esthedermnek annyi saját szabadalma van, hogy mások erre külön márkákat alapItanának, őszintén szólva, de itt mindent megkapunk együtt. Aki öregedésgátlásban gondolkodik, szeretné megállItani és visszaforgatni az idő kerekét, az ezekkel a termékekkel elég jól jár. Tényleg prémium. Apropó anti-aging. 36 termékkel indultak idén itthon, de nem tudom nem megemlíteni ebben a postban, a Lift & Ripair családjukat is. Nappali krém, éjszakai és szérum is létezik belőle, meg szemkörnyékápoló tapasz. Nagyon ideális biológiai hatása van, egész egyszerűen a bőr mikrofelszIne, vagyis amit látunk, az kisimul. Furán hangozhat, de igaz, az első használatnál már látható a hatása. Tartósan használva regenerál, feszesIt és kicsit át is struktúrál, tehát igazán ránctalanít.

lift_repair_2_1.jpg

 

Mindig olyan krémet kértek tőlem, hogy mondjak, aminek tényleg látszik a hatása. Hát a Lift & Repair kozmetikumok az Esthedermtől bizony elég hatékonyak. Ezen a ponton gondolom, hogy senki nem csodálkozik, hogy esztétikai bőrgyógyászok is a palettájukon tudják ezt és kozmetikai kezelésekben is randizhat az arcod az Esthederm finomságaival. Mondtam már, hialuronsavas krémből milyen zseniális van náluk? Na jó...

Fú, nagyon sokáig tudnék még mesélni erről a márkáról, mert nekem ez tényleg prémium kategóriás szerelem lett. Arra gondoltam, majd konkrét termékekről is regélek majd nektek, hogy melyik mire jó és hogyan vált be. Egy lájkkal jelezhetnének, hogy jöhet-e egy újabb post a témában. Addig pedig a fransziák kozmetikai szakértelme legyen velünk! Au revoir lányok!

Bővebb infót az esztetikusbor.hu oldalon és az esthederm.hu-n találsz. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1716279360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása