Nesze!szer

Amit egy jó tündértől kérnék: Harangvölgyi a Tománban

2020. november 25.

 

20200825_125631.jpg

A lányommal sokszor használjuk a szempillánkat játékra. Egy kiesik és akkor megkérdezzük, alsó vagy felső és ugye a szerencse jól eldönti, mi is legyen, de optimális esetben kIván az ember. Nekem sokszor hiányzik egy kis nyugalom, kényeztetés, ami varázslatos is, de nem mindig ezt kérem. Aztán ez a szempillás játék juttatta eszembe minap, hogy tulajdonképpen mi is az, ami engem igazán feltölt, a fellegek fölé emel és újult erőd ad. A jótékonyság, másokon segItés az egyik, a másik pedig, ha időnként eljutok Ancsihoz a kozmetikába. Nem túl gyakran esik ez meg, sőt, de jóval többször kéne. 

20200825_131806.jpg

 

Harangvölgyi Annát ugyanis igen régóta ismerem. Politikailag korrekt az lenne, ha azt mondanám, 15 éve, de ejtsük inkább 10-nek, akkor nem tűnik ki annyira az idő múlása. Ancsiban mindig csodáltam azt a hihetetlen szakmai ismeretet, ami benne van és azt is, ahogy a világ trendjeit figyeli és összehozza a természetesség iránti elkötelezettségével. Jó ideje nem jutottam el hozzá, mondjuk úgy, hogy senkinek nem volt könnyű időszaka mostanában....de, most végre meglátogattam. Régen az Ó utcai szalonba jártam, aztán az ovi közelsége miatt a zuglóiba.... és képzeljétek, a hegyre mentem fel néhány napja. Ugyanis és itt megint kicsit a magam életéről kell mesélnem, két számomra igazán kedves ember közös dologba kezdett. Tomán Szabináról már meséltem nektek, a Szendrő utcában található a Toman beauty - és itt nyitott egy Harangvölgyi szalon. Ennyi jó ember egy helyen! 

Ancsi gyorsan meg is tekintette a bőrömet. Ezt soha nem úszom meg. És rögtön sorolni kezdte, mire is gondolt, mit is kezdjünk vele. Mondtam neki, én rábIzom magamat, ő tudja, mi a jó nekem. Sosem tévedett, de tényleg. És az anyukája se, mert ő is kezelt már. A Harangvölgyi családról azt kell tudni, hogy 25 éve vannak a kozmetikai iparágban. Nem egyszer voltam már szemtanúja a saját arcomon annak, hogy Ancsi úgy tud kezelésekkel arcot emelni, ráncot csökkenteni, hogy semmiféle szike nem kell hozzá. Halkan elmondom, hogy láttam olyan szInésznő fényképeit is, akivel egész konkrétan csodát tett. A vonásai maradtak, de sokkal, de sokkal fiatalosabb lett az illető. A Harangvölgyiről azt kell tudni, hogy külföldről is járnak hozzá a vendégek. Nyilván most kevesebben, de van, aki pontosan Igy időzIti a szabadságát. Mondjuk simán végigcsinál egy 3 alkalmas kezelést nála és totálisan megfiatalodva megy haza. Mindezt saját termékekkel oldja meg a Harangvölgyi és nem úgy engedi el az embert, hogy nem figyel arra, mi is lesz vele. Otthonra is ajánl saját termékeket, az én érzékeny bőrömre viszont rögtön mondta minap, hogy télen is használjam a Suncare krémüket, mert a szél is igazán rosszat tehet neki - már az arcomrnak. Igen, tudom.

A Szendrő utcában a kezelések egyébként bérlet formájában vehetőek igénybe. De az biztos, hogy varázslat történik az arcbőrrel Ancsi és a kolléganők kezei által. Személyre szabnak mindent, tehát megnézik az arcodat, mire is van szüksége. Én a Wow kezelést nagyon ajánlom, mert tényleg Wow. Olyan tisztItás és hidratálás van benne, amilyet máshol nem nagyon találsz, sőt. Konkrétan királylány varázslat ez. Aznapra tegyél valami fontos programot estére, vagy csak menj haza a csodás arcvarázslás után és élvezd, hogy olyan gyönyörű lett a bőröd, hogy csak nap.

Apropó, otthon! Harangvölgyi Annának van ez a Magiq Skin  gépe. Ez is saját fejlesztése. Az valami csoda, de tényleg. Olyan jó rezgései vannak, hogy bevarázsolja a krémet még mélyebbre és a lélekre is hat. Mondjuk simán kérnék a Jézuskától is egy ilyet itthonra, de idén már a nyugodt karácsonynak is örülni fog a bőröm, ha megkapja....D Szóval, menjetek a Harangvölgyibe a Tomán beautyba, Budára. Nem bánjátok meg, a fiatalodás, az üdébb bőr garantált!  

 (A Harangvölgyi Institute oldalát sok infóval ITT találjátok)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2916230738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása