Nesze!szer

Vegyél egy finom szappant és segíts a rászorulóknak!

2020. november 24.

 

 

mindenbabanakjar_2020_karacsony.jpg

 

Nem pite, amit célként tűztünk ki idén a #mindenbabánakjár jótékonysági mozgalmunk tagjaival. Tudod, ez az a kezdeményezés, ahol azt kértük, az anyukák egy pakkot tegyenek össze egy rászoruló családnak. Az első évben a segítségetekkel 1500 szegény sorsú pici gyerek és édesanyja kaphatott pakkot tőlünk. Idén a vírus nekünk is számos tervünket keresztül húzta, de azért nem tétlenkedtünk. Tavasszal a BKV frontvonalából dolgozó kollégáinak jutott sok-sok ajándék, idén pedig újra Szabolcsba megyünk karácsony előtt, persze, nem üres kézzel.

Most nem tudunk tőletek kis ruhákat fogadni, inkább céges felajánlásokat várunk. Ám, nehogy azt hidd, azért nem tudsz segíteni. Mi anyukák valahol egy láthatatlan arany fonallal vagyunk összekötve. És most térek vissza a nem pitére! Ez a fonal egy újabb fordulatra emelt bennünket. Egy igen kedves ismerősünk, aki az Olive&Oliva Naturalskincare csodás kozmetikumait gyártó Barbija, idén az almáspités szappanjának (vigyázat, addiktív az illat!) bevételét számunkra utalja át. Szóval, aki szappant rendel tőle, kap egy nagyon finom kozmetikumot és ezzel rászoruló gyerekeknek is segít. Mi ezt a pénzt pelenkává, rágókává, nyunyivá, bébiétellé, szaloncukorrá konvertáljuk át. Ebben állandó partnerünk a Baptista szeretetszolgálat, hiszen általuk szavatoljuk azt, hogy tényleg a rászorulókhoz kerülnek a csomagjaink. De ezt mindig látjátok a képeinken, mert mi pontosan személyre szabjuk az adományokat, tehát tudjuk, hogy az adott faluban a 2 esztendős Noelnek megközelítőleg mire lehet szüksége.

Olyan helyekre megyünk idén is, ahol nemhogy Disney mesék nincsenek, de olykor áram és víz is alig - mesésnek biztos nem nevezném ezt. Mi azért vagyunk, hogy az ilyen körülmények között nevelkedő miniknek is jusson ajándék a karácsonyfa alá. Segítesz nekünk? Csak egy szappan  Schwarz Barbitól, aminek az illata varázslatosan finom és mi már vásároljuk is belőle személyre szabva a szükséges dolgokat a kicsiknek. Köszönet, ha ezt a csodás pités finomságot választod most, akár ajándéknak, akár magadnak!

ITT rendelhetsz!

Legyen ünnepe minden babának!

 

 20201123_150143.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6116299568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása