Nesze!szer

Reggeli Nesze

2020. október 21.

 

 

harcos_ferfi.jpg

 

Egy önmagában felélesztett igazi erőt élő férfi, nem tud megmaradni a nem megélt, erős nöi energiák nélküli nővel. Ennek az igazi férfi erőnek, nincs köze, ahhoz a sötét, vad, elzárkozó erőhöz, amit manapság a férfiak és nők élnek és gyakorolnak. Ez az igazi harcos ereje, aki képes szeretettel, védelemmel, tisztességgel kapcsolódni a nőhöz és erejét nem abban látja, hogy minnél több nőstényt manipulál és elejt, mert semmi más lehetősége nincs, hogy fikarcnyi önbecsüléshez jusson.
Az önértékelését, nem magára hagyott és kihasznált, legyőzött nőkkel szerzi vissza, hanem önmagában értékeli, erősíti, majd gyakorolja azokat a tulajdonságokat, amelyek felemelik őt.
Az igazi vad erővel rendelkező férfi tisztában van azzal, hogy ezt az erőt teljességében az ő igazi nőjével tudja megélni és fenntartani. Nem csip-csup ügyekbe keveredik, erőtlen nőkkel, hanem harcostársat, szövettségest, szerelmet keres.
Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2116246988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása