Nesze!szer

Rúzs, ami nem mászik le a maszk alól

2020. október 19.

 

sarga_kep_judit.jpg

Rúzs. Számomra ez az elmenős sminkem egyik alapdarabja az elmúlt években. Sokszor kérdezitek is priviben instán, hogy melyik árnyalatot használtam, milyen márka stb. Tegnap reggel a gyereket vittem a suliba és ott is megkérdezte a vezetőnő, milyen rúzs ez rajtam, hogy látszik. (Most fel is raktam ide az instáról egy képet nektek, ez itt a Marvel kollekció egy darabja - már, ami a számon van.) És igen, most új rúzsokra tértem át, hisz a maszkot is bIrniuk kell. Mutatom, miket szereztem be most és mi az, amiket már jó ideje kenek és bIrják a strapát.

Alapból óriás kedvencem a Maybelline Les Macarons kollekciója. Ebből több árnyalatot is használok, erős pinket, pirosat is. Az a két viseletesebb a képen, nem csináltam úgy, mintha sterilek lennének, mert az hiteltelen lenne. Arra kell csak vigyázni, hogy ne izzadj nagyon meg a maszk alatt, mert volt, hogy már egy második szám keletkezett. De ilyen időben ez nem gond, sőt. 

Az IsaDora Lip Desire darabjai annyira jól kenhetőek, hogy a táskám alapdarabjai. Több árnyalatot is bevetek, a 33-as Vibrant Tangerine a kedvencem és a 32-es Living Coral. Ez ilyen vastagabb ceruházoz hasonlIt, nem üvöltő árnyalatok, de azért elég jó szInt adnak.

Nagy aduász nálam a Maybellina Supar Stay Matte Ink családja. A 175-ös árnyalat egy szolidabb, mályvásabb, a 150-es pedig erőteljesebb, bordósabb. Ez tulajdonképpen krémes, de mégis nagyon jól bevált. 

A L'oréáltól egy ceruzásabb verzió van itthon, a szekrényben és sokszor a táskámban is, ha megyek valahová. Matte Lip Crayon a hivatalos elnevezése. Ez úgy néz ki, mintha szemceruza lenne - már külsőre. Belülről rúzs, vékonyabb, mint a régi vastag barátok, de nagyon szépen lehet dolgozni vele. Egy a baj, hogy a gyerek is megkaparintja...

Az IsaDorától van még két klasszikusom, matt csomagolásban eleve. Kis hétköznapokon a Sugar Beige az enyém, ez a 09-es árnyalat, alkalomra pedig a Rendezvous Red, ami a 15-ös. 

 

20201013_092206.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8916237372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása