Nesze!szer

Az ausztrál tűzoltók idén is levetkőztek!

2020. október 18.

 

 

australian-firefighters-animals-calendar-2021-10-5f854f741c8d5_700.jpg

 

Vannak az évben fontos momentumok. Az egyik például, amikor kijönnek az angol karácsonyi reklámok, a másik, amikor megjelenik az ausztrál tűzoltók kalendáriuma. Igen, ezek a jótékonyság céljából készült képek, hogy stIlusos legyek, a szIvembe égnek minden évben... vagy a retinámba? Persze, csak a cuki állatok miatt... . A fiúk mindig igazán jó és fontos ügyet támogatnak. Csak mondom, van külön cicás és kutyás verzió is, ha nem vegyesen szeretnék az állatkákat a falon látni. Idén az Ausztráliában megsérült vadállatok megsegItésére megy a befolyt összeg. Sajnos, a sok tűz miatt bőven van helye. 

A tűz van babám poént nem lövöm el, mert sajnos, volt dolguk a fiúknak tavaly és idén is rendesen. Inkább csak annyi,hogy tisztelet mindenkinek, aki ebben a projectben benne van! ITT tudtok naptárt rendelni!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9716242980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása